Αλέξανδρος Κατράνης: Ενα αριστερό μπακ με λαμπρό μέλλον

Αλέξανδρος Κατράνης: Ενα αριστερό μπακ με λαμπρό μέλλον

Οσοι ασχολούνται με το ελληνικό πρωτάθλημα λένε πως μετά τον Τσιμίκα είναι ο επόμενος που θα κάνει μεγάλη καριέρα και στα πόδια του θα πέσουν ομάδες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Κατράνη. Τον διεθνή με την Εθνική Ελπίδων.

Ο αριστερός μπακ του Ατρομήτου έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στη Super League σε έναν αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στις 25 Σεπτεμβρίου 2016. Ενα χρόνο μετά, η γαλλική Σεντ Ετιέν μετακινήθηκε στη Γαλλία για λογαριασμό της Σεντ Ετιέν με πενταετές συμβόλαιο. Το κόστος της μεταγραφής του ήταν στα 800.000 ευρώ συν 15% του ποσού, μελλοντικής μεταγραφής, αλλά δεν αγωνίστηκε ούτε σε έναν αγώνα. Το 2018 υπέγραψε στη βελγική Μουσκρόν ως δανεικός για ένα χρόνο. Το 2019 επέστρεψε στον Ατρόμητο ως δανεικός για 1,5 χρόνο με την ομάδα να έχει την επιλογή αγοράς του.

Οι εμφανίσεις του Κατράνη έχουν κάνει τον Παναθηναϊκό να κοιτάζει με καλό μάτι την υπόθεση απόκτησής του αν δεν τα βρει με τον Ινσούα. Η ΑΕΚ έχει λοιπόν ισχυρό αντίπαλο στη «μάχη» απόκτησης του νεαρού αμυντικού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *