Γιάννης Οικονομίδης: Πασπαρτού για όλη τη μεσαία γραμμή

Γιάννης Οικονομίδης: Πασπαρτού για όλη τη μεσαία γραμμή

Ο 21χρονος μέσος φαίνεται να βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ, η οποία φαίνεται να εξετάζει με προσοχή την περίπτωσή του, χωρίς όμως να έχει κάνει κάποια επαφή με το μανατζερικό γραφείο στο οποίο ανήκει ο Γιάννης Οικονομίδης.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι των δύο ομάδων στη Νέα Σμύρνη, ο νεαρός παίκτης του Πανιωνίου αγωνίστηκε για 84 λεπτά όταν και έδωσε τη θέση του στον Λυμπεράκη. Εκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλά τρεξίματα και πάσες ουσίας που δημιούργησαν προβλήματα στην ΑΕΚ.

Θεωρείται παίκτης πασπαρτού στη μεσαία γραμμή, καθώς μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός μέσος, όσο και ως «10άρι», ενώ αποτελεί πλέον βασική μονάδα στον Πανιώνιο. Για τον Οικονομίδη είχε ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός με τον Μαρτίνς να έχει σχηματίσει καλή άποψη για εκείνον.

Ο Γιάννης Οικονομίδης αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Πανιωνίου, καθώς σε ηλικία μόλις 14 ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής των κυανέρυθρων. Μόλις ένα χρόνο μετά ανέβηκε στην Κ17 με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Πήρε προαγωγή στην Κ20 και σήμερα αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα του Ιστορικού. Είναι διεθνής καθώς έχει κληθεί και έχει αγωνιστεί στην Εθνική Νέων.

Παράλληλα με την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο είναι και φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *