Γιώργος Αντζουλάς: Το next big thing της Ελλάδας

Γιώργος Αντζουλάς: Το next big thing της Ελλάδας

«Ποτέ δεν περίμενα πως θα ζούσα τέτοιες στιγμές… Μου φαίνεται σαν να ζω όνειρο. Να ‘ναι καλά ο Γιώργος μου, μόνο αυτό εύχομαι και προσεύχομαι και τα υπόλοιπα είναι δική του δουλειά», είχε εξομολογηθεί στην εφημερίδα «Παναιγιάλεια» ο κύριος Σπύρος Αντζουλάς όταν ο γιος του πήρε μεταγραφή για τη Φιορεντίνα.

Ο 20χρονος στόπερ ξεκίνησε να κλοτσάει στις ακαδημίες του Αχιλλέα Καμαρών σε ηλικία 5 ετών. Στα 8 του μετακόμισε στις ακαδημίες του Πατραϊκού και βρέθηκε στα χέρια του Γιάννη Παυλάκη. Μόλις τελείωσε τη Β’ Γυμνασίου, στο Γυμνάσιο Καμαρών, ήρθε η επίσημη πρόταση του Αστέρα Τρίπολης. Ακολούθησε μια 4ετία στον Αστέρα και στις μικρές εθνικές ομάδες, ο Γιώργος ολοένα και απογειωνόταν, ώσπου ήρθε η Φιορεντίνα και τον έκανε δικό της. Ο άνθρωπος που τον πήγε στην Ιταλία ήταν ο μάνατζέρ του, Μάκης Λιβαθινός.

Οι Ιταλοί ήταν πεπεισμένοι για το ταλέντο του και δεν δίστασαν να βάλουν οψιόν αγοράς 2.5 εκατομμυρίων. Το πλάνο των «βιόλα» ήταν να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Πριμαβέρα. Με το «καλημέρα» κατέγραψε 24 συμμετοχές. Τον Ιανουάριο του 2019, οι άνθρωποι της Φιορεντίνα τον δήλωσαν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας. Ωστόσο η οψιόν αγοράς των 2 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2019 δεν ενεργοποιήθηκε κι έτσι ο Αντζουλάς επέστρεψε στους Αρκάδες.

Μπορεί να είναι αμυντικός, ωστόσο το ύψος του (1.88) του δίνει την δυνατότητα να σκοράρει αρκετά γκολ. Ο νεαρός στόπερ είναι μέλων των μικρών Εθνικών ομάδων. Της Κ17, της Κ18 και της Κ19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *