Γιώργος Νταβιώτης: Στρατιώτης της μπάλας και του διαβάσματος

Γιώργος Νταβιώτης: Στρατιώτης της μπάλας και του διαβάσματος

Περιστεριώτης, γέννημα-θρέμα. Ο Γιώργος Νταβιώτης είναι ένας στρατιώτης της μπάλας και του διαβάσματος. Ξεκίνησε από τον Αγιο Ιερόθεο, αλλά στον Ατρόμητο τον πήραν χαμπάρι και τον έβαλαν γρήγορα στις ακαδημίες του το 2015.

Ο άνθρωπος που τον έφερε στους Περιστεριώτες ήταν ο Κορακάκης που τον πίστεψε πολύ στην Κ20. «Πρώτος με φώναξε στην πρώτη ομάδα ο Κορακάκης. Του χρωστώ πολλά, ακόμα και το γεγονός ότι πήγα πενταήμερη: “Δεν πρέπει να χάσεις μία τέτοια στιγμή, μία τέτοια εμπειρία”, μου είχε πει. Και, ευτυχώς, τον άκουσα. Λίγο αργότερα, ο κόουτς έκανε τα πάντα από την πλευρά του για να είμαι όσο το δυνατόν πιο αφοσιωμένος στις εξετάσεις. Έχανα προπονήσεις με άδεια, με απέκλειε από αποστολές. Μου έδωσε το χρόνο και το χώρο που χρειαζόμουν. Ακόμα και τα νεύρα μου ανέχτηκε και, πιστέψτε με, είχα πολλά εκείνο τον καιρό», είχε δηλώσει ο νεαρός ποδοσφαιριστής. Εκείνος όμως που του έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα του Ατρομήτου ήταν ο Κάναντι.

Ο Νταβιώτης σπουδάζει ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και όπως είχε τονίσει: «Το Πολυτεχνείο θα είναι εκεί πάντα και θα περιμένει. Δεν το αφήνω να με αφήσει, λατρεύω και τα μαθηματικά έτσι και αλλιώς. Αλλά έχω χρέος. Στη μάνα μου, στον πατέρα μου, στον αδερφό μου που παλιά έπαιζε τερματοφύλακας στον Άγιο Ιερόθεο και τώρα είναι έτοιμος να πάρει το πτυχίο στην ιατρική. Χρέος να κερδίσω αυτό το στοίχημα με τον εαυτό μου, όπως κέρδισα πολλά μέχρι τώρα».

Ο Γιώργος Νταβιώτης είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και στον Ατρόμητο μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *