Δεν πρέπει να χαθεί ο Βράνιες

Δεν πρέπει να χαθεί ο Βράνιες

Διαφορετικός σε σχέση με την αρχή της σεζόν παρουσιάζεται ο Ογκνιεν Βράνιες. Και πως να μην είναι όταν στην ΑΕΚ ήρθε ένας σοβαρός προπονητής, ονόματι Μάσιμο Καρέρα και του έφτιαξε όλο το προφίλ. Εντός και εκτός γηπέδου. Του ξεκαθάρισε πως μαγκιές σε αυτόν δεν περνάνε και πως όποιος δεν βάζει την ομάδα πάνω από τον εαυτό του θα κάθεται στην κερκίδα. Οχι μόνο στον Βόσνιο, αλλά σε όλους τους κιτρινόμαυρους το είπε ο Ιταλός από την πρώτη μέρα.

Ετσι, το τελευταίο τρίμηνο, ο Βράνιες είναι άλλος άνθρωπος. Καλύτερος. Πολύ καλύτερος. Και χειρίζεται μάλιστα σωστά και έξυπνα όλα τα θέματα που του παρουσιάζονται. Οπως την ερώτηση που του έκαναν για το μέλλον του, λέγοντας πως «επιστρέφω στην Αντερλεχτ το καλοκαίρι. Εχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Θα δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια».

Ο στόπερ της ΑΕΚ πέταξε το μπαλάκι στους Βέλγους αρχικά για να δουν τι θα κάνουν μαζί. Αν ο Βράνιες δεν παραμείνει στην Αντερλεχτ (δυσκολεύεται λόγω κορονοϊού και λόγω των όσων έχουν συμβεί μαζί του), τότε η πόρτα της Ενωσης είναι ανοιχτή. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός άλλωστε θέλει σαν τρελός να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Δεν τίθεται θέμα και να μπει με τη φανέλα της στην «Αγιά Σοφιά». Εχει βρει το λιμάνι του στον Δικέφαλο, τα πάει περίφημα με τον κόσμο, με την διοίκηση, άρα γιατί να χάσει αυτή την ευκαιρία. Δεν είναι λοιπόν στο χέρι του, αλλά στο χέρι της ΑΕΚ αν τον θέλει κι αν τα βρει με την Αντερλεχτ.

Ενα είναι το σίγουρο πάντως. Ο Βράνιες δεν πρέπει να χαθεί. Πρέπει να μείνει στην ΑΕΚ και το στήσιμο της άμυνας να ξεκινάει από εκείνον…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *