ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καμπάνα

Τα όσα έγραψαν οι Πορτογάλοι διαιτητές στο φύλλο αγώνα του ΑΕΚ – Αρης στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, τα όσα έγραψε ο παρατηρητής αλλά και η ΕΛ.ΑΣ. έφεραν βαριά καμπάνα.

Συγκεκριμένα, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε στην Ένωση δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 68.000 πρόστιμο (κρίνοντας ότι υπήρξε είσοδος φιλάθλων συνοδευόμενη από βιαιοπραγία εναντίον του γυμναστή των φιλοξενούμενων).

Επίσης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης απαλλάχθηκε για το επεισόδιο με τον Θεόδωρο Καρυπίδη (αλλωστε δεν το πίεσε περισσότερο ο πρόεδρος του Αρη), ωστόσο κρίθηκε «ένοχος» για το γεγονός ότι όπως γράφει το φύλλο αγώνα «έπιασε από τα γεννητικά όργανα τον βοηθό» και κατόπιν τούτου του επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για οκτώ μήνες (ενώ η ΑΕΚ θα πληρώσει και επιπλέον 20.000 ευρώ ως συνυπεύθυνη).

Η πλευρά της ΑΕΚ θα καταθέση έφεση, ενώ η ομάδα θα εκτίσει την τιμωρία αποκλεισμού της έδρας στα παιχνίδια των πλέι οφ (εφόσον γίνουν). Σε διαφορετική περίπτωση θα τις μεταφέρει για την επόμενη σεζόν.