ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να επαναρχίσει το πρωτάθλημα!

Μέχρι τις 18/5 θα γνωρίζουν οι ομάδες αν θα επαναρχίσει το φετινό πρωτάθλημα για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Η Λίγα εξουσιοδότησε τον Μηνά Λυσάνδρου να στείλει επιστολή στους αρμόδιους για να επιτραπούν οι προπονήσεις και στη συνέχεια οι αγώνες, παρά τις ενστάσεις των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Πανιωνίου, Παναιτωλικός και ΠΑΟΚ.

Η Super League σκοπεύει να συνεδριάσει εκ νέου για να πάρει οριστικές πλέον αποφάσεις, το αργότερο ως τις 18 Μαΐου. Αν μέχρι τότε, άλλωστε, δεν έχουν ξεκινήσει ομαδικές προπονήσεις οι ΠΑΕ, τότε πολύ δύσκολα θα υπάρξει χρόνος για να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ, τα πλέι άουτ και το Κύπελλο Ελλάδος.

Η απόφαση αναφέρει:

«Εξουσιοδοτείται ο πρόεδρος του Δ.Σ. να υποβάλλει αίτημα προς την κυβέρνηση και κάθε άλλη αρμόδια αρχή περί του να επιτραπούν πρώτα οι ατομικές και εν συνεχεία οι ομαδικές προπονήσεις των ποδοσφαιριστών των ΠΑΕ της Super League, στις αθλητικές εγκαταστάσεις των ομάδων.

Πρόθεση του συνόλου των ομάδων είναι να επανεκκινήσει το πρωτάθλημα υπό ένα πλαίσιο προϋποθέσεων που σχετίζονται με τη διασφάλιση της υγείας των ποδοσφαιριστών και την ύπαρξη επαρκούς πρότερου χρόνου προπονήσεων πριν την έναρξη των αγώνων.

Το Δ.Σ. θα επανεκτιμήσει την κατάσταση και θα λάβει τυχόν αποφάσεις το αργότερο μέχρι τις 18/5».