ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα δείχνουν το δρόμο στην ΑΕΚ

Τις προηγούμενες μέρες η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης μέσω κύκλων υποστήριξε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την ΑΕΚ για τη χρήση του γηπέδου της Ριζούπολης, παρά το γεγονός πως ο Ερασιτέχνης είναι θετικός στη μετακόμιση της Ενωσης.

Παράλληλα, οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα δείχνουν το δρόμο στην ΑΕΚ για το πως πρέπει να κινηθεί και γιατί πρέπει να επιλέξει το «Γ. Καμάρας» ως έδρα την επόμενη σεζόν.

Η Ρεάλ πήρε την έγκριση της ισπανικής ομοσπονδίας προκειμένου να χρησιμοποιήσει το προπονητικό της κέντρο ως έδρα στα ματς που απομένουν για το υπόλοιπο της σεζόν. Την ίδια στιγμή, η Μπαρτσελόνα κλείνει το «Καμπ Νου» για να χρησιμοποιήσει των 15.000 θέσεων «Mini Estada». Το γήπεδο στο οποίο κάνει προπονήσεις, αλλά και αυτό που χρησιμοποιεί η Μπαρτσελόνα Β και η γυναικεία ομάδα των Καταλανών.

Οι λίγοι που επέλεξαν να το κάνουν αυτό απλοί: Στα μικρότερα γήπεδα υπάρχει καλύτερος έλεγχος, λιγότερα λειτουργικά έξοδα, ενώ μπορούν να μοιάζουν με έδρα κάτι που αρέσει και στους ποδοσφαιριστές. Ο κόσμος έρχεται πιο κοντά με την ομάδα, ενώ η Ριζούπολη είναι πιο κοντά στη φυσική έδρα της ΑΕΚ, τη Νέα Φιλαδέλφεια. Παίζει δηλαδή και ο συναισθηματικός παράγοντας.