ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τρικ της ΑΕΚ με τον Βράνιες

Η ΑΕΚ ψάχνει τον τρόπο να κρατήσει στα κιτρινόμαυρα τον Ογκνιεν Βράνιες σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν τα σενάρια περί ελευθέρας του που ακούγονται εντονότατα από το Βέλγιο.

Επιθυμία του Βόσνιου στόπερ όπως έχει αποκαλύψει είναι πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα, καθώς είναι το δεύτερό του σπίτι. Αλλωστε, ο Βράνιες έχει αγαπηθεί από τον κόσμο της ΑΕΚ, ενώ επί Μάσιμο Καρέρα δείχνει έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα εντός κι εκτός γηπέδων.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός έχει λαμβάνειν 1,8 εκατ. ευρώ από την Αντερλεχτ στα δύο τελευταία χρόνια του συμβολαίου του, ενώ η Ενωση φέτος κάλυπτε περίπου το 50% των αποδοχών του.

Σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις, η διοίκηση της ΑΕΚ αναζητά νέα φόρμουλα για να κρατήσει τον Βράνιες, μιας και δεν πρόκειται να καλύψει όλη τη διαφορά. Θα χρειαστεί πιθανότατα η Αντερλεχτ να δώσει μια αποζημίωση στον ποδοσφαιριστή ή να ρίξει και ο ίδιος το κασέ του. Ή ακόμα και τα δύο.

Στην ΑΕΚ έχουν ήδη έτοιμο το επόμενο βήμα. Θα προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Βόσνιο με τα χρήματα να ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ το χρόνο, ενώ θα υπάρχουν και ειδικά μπόνους συμμετοχών και επίτευξη στόχων.