ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αραούχο θυμάται το πρωτάθλημα του 2018

Ο Σέρχιο Αραούχο εξομολογείται πως ένιωσε που κατέκτησε με την ΑΕΚ το πρωτάθλημα του 2018 κι ευχήθηκε να προσπαθήσει ξανά για τον τίτλο.

«Είχα τεράστια ανυπομονησία. Και το συναίσθημα ήταν ένα. Ευτυχία. Αισθάνθηκα πολύ ευτυχισμένος επειδή ήταν ένας τίτλος που απαιτούσε πολλή δουλειά, για την κατάκτηση του έπρεπε να υποφέρουμε πολύ, και καταφέραμε να σηκώσουμε αυτό το τρόπαιο που τόσο επιθυμούσαμε τόσο εμείς οι παίχτες όσο και ο κόσμος μας», ανέφερε ο Αργεντινός επιθετικός στην εφημερίδα «Ωρα των Σπορ».

Για την υποδοχή στη Νέα Φιλαδέλφεια είπε: «Αρχικά δεν ήξερα πού θα σταματήσει το λεωφορείο αλλά όταν φτάσαμε και είδα αυτόν τον κόσμο ήταν κάτι το απίστευτο. Δεν μπορούσα να πιστέψω όλο αυτό που έβλεπα. Από τα καλύτερα συναισθήματα της ζωής μου. Πάντα βλέπω τις φωτογραφίες και από εκείνη την βραδιά, αλλά κυρίως από εκείνη την σεζόν. Ξαναβλέπω τις φάσεις από τα παιχνίδια, βλέπω τα γκολ μου. Αυτή η χρονιά ηταν η καλύτερη μου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Ολοκληρώνοντας για το παιχνίδι που κρατά στη μνήμη του και την ευχή που στέλνει για την από δω και πέρα πορεία της ομάδας, τόνισε: «Θα φανεί παράξενο. Όμως αν μπορώ να επιλέξω μια στιγμή, πιστεύω ότι ήταν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Όχι μόνο γιατί σιγουρέψαμε τον τίτλο. Αλλά γιατί έβλεπα απ’ έξω (λόγω καρτών) τους συμπαίκτες μου να δίνουν και τη ζωή τους για να σιγουρέψουμε ακόμη περισσότερο αυτόν τον τίτλο. Ήταν συγκλονιστικό. Θεωρώ ότι ήταν μια καταπληκτική σεζόν. Ελπίζω να μου ξανασυμβεί σύντομα. Τώρα θα μου κοστίσει λίγο παραπάνω να τα καταφέρω να επανέλθω σε τόσο καλή αγωνιστική κατάσταση, γιατί προέρχομαι από τραυματισμό στην αρχή της σεζόν. Ελπίζω να μπορέσουμε να τελειώσουμε θετικά τη φετινή χρονιά κι αν είμαι εδώ του χρόνου να κατακτήσουμε και πάλι το πρωτάθλημα».