ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαρά στον κόσμο θέλει να δώσει ο Σιμόες

Την επιστροφή στις προπονήσεις και στους αγώνες περιμένει με αγωνία ο Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος μέσος θέλει να δώσει χαρά στον κόσμο που δοκιμάζεται.

«Είναι σίγουρα πολύ καλή εξέλιξη η επιστροφή μας στις προπονήσεις και αποτελεί σίγουρα πολύ καλό νέο για όλους. Μας έχει λείψει πολύ η δουλειά μας, οι προπονήσεις, οι αγώνες, όλη αυτή ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλο τον κόσμο αλλά και για εμάς», τόνισε αρχικά στην εφημερίδα «Live Sport» για να προσθέσει στη συνέχεια: «Σίγουρα όμως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να ακολουθούμε σχολαστικά τις οδηγίες των ειδικών σε κάθε μας βήμα και να μην παίρνουμε κανένα απολύτως ρίσκο με την επιστροφή μας έστω και σε προπονήσεις ανά γκρουπ».

Τέλος είπε: «Ελπίζω ότι ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο θα μπορέσουν να συνεχιστούν κανονικά για να φέρουμε λίγη χαρά στον κόσμο που δοκιμάζεται, στον κόσμο που για τον ένα ή τον άλλο λόγο είναι ακόμα και τώρα αναγκασμένος να μένει στο σπίτι του. Και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να επιστρέψουμε όλοι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην κανονική μας ζωή».