ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπορούμε να πετύχουμε 2η θέση και Κύπελλο είπε ο Μελισσανίδης στους παίκτες

Επίσκεψη στα Σπάτα έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ μίλησε στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό επιτελείο υποστηρίζοντας πως μπορούν να τα καταφέρουν και να κερδίσουν τη 2η θέση και το Κύπελλο.

«Εύχομαι να είστε όλοι καλά, περάσαμε όλοι μια δύσκολη περίοδο με τον κοροναϊό, εύχομαι πάνω απ όλα υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας και το κλαμπ είναι δίπλα σας σε οποίο πρόβλημα παρουσιαστεί» είπε ο Μελισσανίδης και πρόσθεσε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά με Παναθηναϊκό αλλά έχουμε μπροστά μας δυο στόχους να πετύχουμε και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι και ότι μπορούμε να τους πετύχουμε».

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου είπε για τη μείωση στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, λέγοντας πως το κλαμπ αποφάσισε αυτό που λόγω της οικονομικής συγκυρίας συστήνει η FIFA και η UEFA και αυτό που προβλέπεται παγκοσμίως λόγω της κρίσης γιατί η κατάσταση (μετά την πανδημία) είναι πραγματικά πολύ δύσκολη. Από δω και πέρα κάθε παίκτης της ΑΕΚ θα υπογράψει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο επεισόδιο μεταξύ Βράνιες – Βέρντε, αλλά και την αντίδραση του Σιμόες, σχολιάζοντας πως «δεν πρέπει να ξαναδούμε τέτοιες συμπεριφορές». Μετά την ολοκλήρωση της κουβέντας που είχε με τους ποδοσφαιριστές, συνομίλησε με τους Ιλια Ιβιτς και Μηνά Λυσάνδρου.