ΣΚΕΨΕΙΣ

Πάλι από την αρχή

Σε ένα παιχνίδι που θα έκρυβε παγίδες αφού ο Αρης είναι σκληρό καρύδι και έχει καλή ομάδα, η ΑΕΚ ένα 5-2 το κανε 2-2. Πολλά επιπόλαια λάθη από παίκτες χωρίς μυαλό. Οι ευκαιρίες Αραούχο συνολικά με Αρη σε κύπελλο και πρωτάθλημα μοιάζουν παιδικές και είναι και πολλές, δυστυχώς!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΔΙΑΣ

Με προβληματίζει ο Σιμάνσκι. Ενώ είναι σκύλος και πατάει περιοχή δεν διορθώνει τα αρκετά άστομα τελειώματα από το σημείο της μεγάλης περιοχής που συνεχίζει να πλασάρει στην ίδια γωνία, ενώ μπορεί να σουτάρει με την ταχύτητα και τη φόρα που έρχεται.

Την Τετάρτη, αυτή η ΑΕΚ προκρίνεται, αλλά να τελειώσει και τις φάεις και όχι να τις πετάξει στα σκουπίδια. Γιατί η μπάλα τιμωρεί και ο Αρης έχει ρέντα με την ΑΕΚ φέτος και πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψιν.

Στο κοουτσάρισμα δεν συμφωνώ με την αλλαγή του Λιβάγια. Ο Κροάτης είναι απρόβλεπτος παίκτες. Και νεκρός μπορεί να σκοράρει. Θα έβγαζα τον Βέρντε ή τον Κρίστισιτς, βάζοντας 10άρι τον Μάνταλο.

Ο Καρέρα έστησε καλά την ομάδα, αλλά στη διαχείριση κάπου μπερδεύτηκε.

Στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης ξεκινάμε πάλι από την αρχή.

Στα συν ο Ολιβέιρα που μπήκε ως αλλαγή, κέρδισε το πέναλτι, το εκτέλεσε σωστά κι έδειξε δυνατός. Στο Χαριλάου θα κάνει γκολ φρονώ.

Τέλος να πω και κάτι για το μπάσκετ. Και επίσημα ο Χάρης Γιαννόπουλος είναι παρελθό. Καλη τύχη στον Ελληνα γκαρντ που φέτος έκανε πολύ καλή χρονιά.