ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές

Πρωταθλήτρια και με την… κούπα είναι πλέον η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ!

Στα πλαίσια του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Χάντμπολ “Ανδρέας Παπασταμάτης” η ΑΕΚ έλαβε από την ομοσπονδία το τρόπαιο του Πρωταθλήματος για την περασμένη αγωνιστική περίοδο πανηγυρίζοντας τον 3ο τίτλο, μετά το 2011 και το 2013.

Τόσο οι παίκτες που παρέμειναν στο τμήμα και τη νέα σεζόν, όσο και πολλοί από όσους αποχώρησαν, όπως ο Διονύσης Γεωργιάδης, ο Σωτήρης Γιόσμου, ο Malik Hoggas, ο Στάθης Ζαμπούνης, ο Μάριος Μωραΐτης, έδωσαν το “παρών” και πανηγύρισαν με την ψυχή τους το επιστέγασμα των κόπων τους.

Φυσικά, με τους Δημήτρη Δημητρούλια, Αλέξη Αλβανό και Δημήτρη Καφφάτο και το υπόλοιπο τιμ, να μη σταματούν να χαμογελούν.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΑΕΚ και Διοικητικός Υπεύθυνος του τμήματος, κ. Σταμάτης Παπασταμάτης, μαζί με τους γιούς του, Ανδρέα και Νίκο, έδειχναν χαρακτηριστικά το νούμερο… 1, τόσο για το γεγονός ότι η ΑΕΚ είναι η 1η ομάδα σε όλη την Ελλάδα, όσο και για το γεγονός ότι είναι το πρώτο από… πολλά τρόπαια.

Το ίδιο χαρούμενοι ήταν και ο Αθλητικός Διευθυντής του τμήματος, Στάθης Παπαχαρτουφύλης, και ο Γενικός Αρχηγός του Συλλόγου και Team Manager του τμήματος, Ηλίας Χατσίκας.

Εκτός της απονομής του Πρωταθλήματος, η διοίκηση της ΑΕΚ τίμησε το μεγάλο αρχηγό Διονύση Γεωργιάδη, που αποχώρησε από την ενεργό δράση, αποτελώντας τον πρώτο σε συμμετοχές αθλητή στην ιστορία του τμήματος.

Η μεγάλη γιορτή του σπουδαίου τουρνουά που διοργανώνει η ΑΕΚ με το ΟΑΚΑ ξεκίνησε ιδανικά και άπαντες ευχήθηκαν φέτος να έρθουν ακόμα περισσότερα τρόπαια στη Νέα Φιλαδέλφεια.