ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ναι ρε Καρίμ!

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ήταν ο άνθρωπος που έδωσε από το σημείο του πέναλτι τη νίκη στην ΑΕΚ μέσα στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ με 1-0. Ο Ιρανός στράικερ ευστόχησε στο 16’, σε πέναλτι που υποδείχθηκε σε άτσαλο μαρκάρισμα του Χουτεσιώτη στον Χνιντ μετά την εξέταση του VAR.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα έβγαλε και πάλι αρκετά σημεία κακής αντίδρασης στην άμυνα αλλά και έλλειψης καθαρού μυαλού στην επίθεση με τους Μαχαίρα, Ανσαριφάρντ και Ολιβέιρα.

Αποτέλεσμα αυτού, οι Ηπειρώτες να σκοράρουν δύο φορές. Μία με τον Παμλίδη στο 34’ και μία με τον Ελευθεριάδη στο 51’, τα οποία και σωστά ακυρώθηκαν με τη βοήθεια του VAR, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Εραμούσπε (49’).

Η νίκη αυτή έφερε την ΑΕΚ στους 10 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα παρέμεινε στους 5 βαθμούς, αλλά μπορεί να αισιοδοξεί για το μέλλον βάσει των εμφανίσεών του. Υποδέχεται τον ΟΦΗ την επόμενη Κυριακή η ΑΕΚ, ενώ μία ημέρα νωρίτερα ο ΠΑΣ φιλοξενείται από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 7η αγωνιστική.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Σιόντης (61’ Νάουμετς), Κάστρο, Ελευθεριάδης (86’ Λώλης), Καρτάλης (66’ Ντομίνγκεθ), Λεό, Παμλίδης.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Χνιντ, Νεντελτσιάρου, Λόπες, Σάκχοφ, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Τάνκοβιτς (56’ Λιβάγια), Μαχαίρας (70’ Ινσούα), Ανσαριφάρντ (70’ Ολιβέιρα).