ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εμεινε στους πανηγυρισμούς είχε ατυχία και έλλειψη καθαρού μυαλού

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο με 1-0, δείχνοντας πως της έλειπε το καθαρό μυαλό, είχε ατυχία, αλλά και πως είχε μείνει στους πανηγυρισμούς της πρόκρισης επί της Βόλφσμπουργκ. Κάτι που ήθελε να αποφύγει ο Μάσιμο Καρέρα.

Το γκολ του Γούτα έβαλε σε μπελάδες τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Πέτρου Μάνταλου (δεν παίζει στο εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ) για σκαριά στο στήθος του Κιβρακίδη στο 39’. Σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και η αποχώρηση του Γκαρσία εξαιτίας θλάσης νωρίτερα και η βραδιά είχε ήδη χαλάσει.

Την ίδια στιγμή ο Ατρόμητος έκανε το παιχνίδι του. Ο Νταμίρ Κάναντι είχε στήσει πολύ καλά την ομάδα του, η οποία δεν απειλήθηκε, ενώ είχε φάσεις και για άλλα γκολ. Στους 5 βαθμούς ανέβηκαν οι Περιστεριώτες, στους έξι έμεινε η Ενωση.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κιβρακίδης, Νάτσος, Σάλομον (46’ Μπουσουλάτζιτς), Χαρίσης (79’ Ούμπιδες), Ενσικουλού (65’ Ραμπέλο), Κωτσόπουλος (82’ Χριστοδουλόπουλος), Μανούσος (65’ Γιακουμάκης).

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώντας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι (66’ Χνιντ), Λόπες (93’ Σαμπανάτζοβιτς), Σάκχοφ, Σιμόες (66’ Ολιβέιρα), Μάνταλος, Γκαρσία (15’ Κρίστιτσιτς), Λιβάγια, Ανσαριφάρντ.