ΣΚΕΨΕΙΣ

Παίζει με μισοάδειο το ρεζερβουάρ

Μπορεί η ΑΕΚ να εμφανίστηκε κάπως βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια απέναντι στη Λέστερ, ωστόσο, η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη. Οι Αγγλοι μας κέρδισαν με χαρακτηριστική ευκολία. Εκμεταλλεύτηκαν τα παιδικά μας λάθη από τον Τσιντώτα και την άμυνα και όταν δέχθηκαν πίεση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρότζερς άλλαξε πρόσωπα για να φρεσκάρει την ομάδα του.

Η ΑΕΚ δείχνει πως παίζει με μισοάδειο το ρεζερβουάρ και αυτό είναι κάτι που προβληματίζει. Όπως επίσης προβληματίζουν οι πολλές θλάσεις που ακόμα δεν έχει βρεθεί ένας να ρωτήσει τον Μάσιμο Καρέρα γιατί συμβαίνει αυτό. Τι πήγε στραβά στην προετοιμασία και οι κιτρινόμαυροι πέφτουν κάτω ο ένας μετά τον άλλον σαν τα κοτόπουλα.

Στο παιχνίδι κόντρα στη Λέστερ είχε διαβάσει σωστά τον αντίπαλο. Κατέβηκε με σχηματισμό 4-2-3-1, αλλά δεν περίμενε πως θα τον… προδώσει αρχικά ο Τσιντώτας που δεν ήταν καλός, κάνοντας ένα αχρείαστο πέναλτι μιας και ο Βάρντι έβγαινε με την μπάλα άουτ. Ούτε φυσικά και η άμυνά του στο δεύτερο γκολ και πάλι από στημένη φάση. Εκεί φαίνεται πως η ΑΕΚ χρειάζεται δουλειά και μάλιστα πολύ.

Μάνταλος και Ινσούα ήταν οι καλύτεροι παίκτες του Δικεφάλου, με τον Τάνκοβιτς να ακολουθεί. Αν ο Σουηδός έβρισκε δίχτυα και τη δεύτερη φορά στη δεύτερή του επαφή με την μπάλα τότε θα γράφαμε για κάτι το εντυπωσιακό. Το τελείωμά του στο γκολ δείχνει πως είναι ένας παίκτης με ποιότητα που η ΑΕΚ πρέπει να τον εκμεταλλευτεί.

Το παιχνίδι τελείωσε και η ΑΕΚ πρέπει να κοιτάξει παρακάτω. Να βελτιωθεί και φυσικά να βελτιώσει τα πολλά λάθη που τονίζουν συνέχεια παίκτες και τεχνικό τιμ. Δουλέψτε λοιπόν για να μην κάνετε λάθη έχω να τους πω εγώ.