Πάμε απ’ την αρχή

Restart φαίνεται πως έκανε η ΑΕΚ στην Ουκρανία με τη νίκη επί της Ζόρια σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου είπε:

Για το ματς και τη νίκη;

«Ξεκινήσαμε τον όμιλο αρκετά άσχημα. Κάναμε δυο ήττες. Ήρθαμε στην Ουκρανία να κάνουμε την πρώτη νίκη στον όμιλο και γιατί όχι να κάνουμε την αρχή για να καλύτερη συνέχεια στον όμιλό μας».

Για την εικόνα της ΑΕΚ και το σύστημα;

«Η σημερινή συνολική εικόνα, είναι σαν να πηγαίνει ένας μαθητής διαβασμένος στο παιχνίδι. Ξέραμε το παιχνίδι του αντιπάλου. Εχει κενά πίσω. Το γκολ μας βοήθησε, να τους δώσουμε χώρους και πήρε διαστάσεις το παιχνίδι».

Για την πορεία του ομίλου;

«Το 4-1 για την ΑΕΚ σημαίνει τρεις βαθμοί και θέλαμε να κερδίσει η Λέστερ. Αυτό θέλαμε. Να τα δώσουμε όλα από εδώ και πέρα να κερδίσουμε τη Ζόρια στο ΟΑΚΑ. Να τα δώσουμε όλα και να ξεκινήσει ξανά το παιχνίδι της πρόκρισης στο 50-50, γιατί μετά από το ξεκίνημα όταν η Μπράγκα είναι μπροστά με 6 βαθμούς και εμείς με μηδέν είσαι με την πλάτη στον τοίχο».

Για τη δική του απόδοση;

«Οσο περνούν τα παιχνίδια, είναι μια περίεργη σεζόν. Δεν είναι δικαιολογία. Είναι μια χρονιά χωρίς κόσμο, χωρίς προετοιμασία. Μετά από κάποια ματς νιώθεις καλύτερα. Ετσι νιώθω κι εγώ».

Επί προσωπικού και την κριτική που του γίνεται;

«Αντέχω! Εχω αντέξει αρκετά πράγματα. αυτό ειδικά είναι ένα… παιχνιδάκι. Ας πέφτει η γκρίνια πάνω μου στα άσχημα από τα αποτελέσματα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *