ΣΚΕΨΕΙΣ

Αυτοχειρία Καρέρα, πισωγύρισμα μεγάλο

Περιμέναμε ένα παιχνίδι μέσα στην καραντίνα να πέρασει η ώρα και ακούγαμε ότι η ΑΕΚ έχει εύκολο έργο και είναι σε φόρμα.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΔΙΑΣ

Μπούρδες και μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Εχει πρόβλημα η ομάδα και δεν υπάρχει εντοπισμός και διόρθωση αλλά ξαναζεσταμένο φαγητό.

Ναι έχει ένα ρόστερ πιο πλούσιο από άλλες χρονιές. Αλλά έχει προπονητή να το διαχειριστεί σωστά και εύστοχα ή όχι;

Με ένα ματς δίχως αύριο όπως με τη Ζόρια μια διαχείριση που δεν θα ζήλευε και ο συγχωρεμένος ο Αλέφαντος με το αγαπημένο του 3-5-2 αλλά ο Καρέρα το έκανε εφιαλτικό παράδειγμα προς αποφυγή.

Πάμε απο την αρχή την 11αδα να αναλύσουμε. Βάζει σε ένα ματς νοκ άουτ πρώτη φορά τον Αθανασιάδη, έναν γκολκίπερ που παίζει σ’ ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι πρώτη φορά, σε ενα ματς ζωής και θανάτου για το ευρωπαϊκό όνειρο. Κύριε Καρέρα βάλε τον Αθανασιάδη σε εύκολο ματς στην Ελλάδα και ξεκίνα τον βασικό.

Στα μπακ θέλει επιθετικές αρετές σε όλη τη γραμμή και αντί να βάλει Βασιλαντωνόπουλο που έδειξε στο πρώτο ματς ότι έχει τα φόντα, βάζει τον ανέτοιμο Μπακάκη.

Αριστερά ο Ινσούα είναι αίνιγμα. Ο καλός Λόπες είναι ένα επίπεδο πάνω.

Στην άμυνα τα κολλήματα με Τριγκρίνσκι, Σβάρνας, Νεντελτσεάρου. Με τρεις πίσω συνήθως παίζουμε όταν έχουμε πολύ καλό αντίπαλο. Οχι τη Ζόρια, μια μέτρια ομάδα.

Βάλε Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου ή Χνιντ και δώσε στην επίθεση κι άλλον παίκτη ή παίξε με 10άρι τον Λιβάγια σαν αντιΜάνταλος και φορ Ανσαριφάρντ, χωρίς αυτά τα μπερδέματα με Σιμόες, Κρίστισιτς και Σάκχοφ που έπαιζαν στο κέντρο στα ίδια τετραγωνικά και οι τρεις.

Ο Ιταλός μας διέλυσε σαν ομάδα από κάποια Ζόρια να μοιάζει Μπαρτσελόνα με τρία μπαλάκια, άνετα.

Ρωτάω τη διοίκηση: Εάν ένα χρόνια τώρα με Καρέρα βλέπει κάτι καλό ή κάτι καινούριο; Ενα χρόνο τίποτα δεν βλέπουμε. Τίποτα. Απλώς ένα 3-5-2 που το κάνει λάθος αρκετές φορές.

Στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, ακόμα βλέπουμε τα χρόνια πίσω που κάναμε νίκες επί Καρέρα το έχουμε ξεχάσει.

Θαρρώ πως η κλεψύδρα του Ιταλού τελείωσε με ένα ματς που δεν ξεχνιέται η κατηφόρα.

Ο όμιλος έτσι όπως έγινε είναι αποτυχία από την ΑΕΚ να μην πάρει τη δεύτερη θέση αφού με δύο νίκες στο ΟΑΚΑ θα την έπαιρνε.

Κρίμα.

ΥΓ. Οι 12 θεοί του Ολύμπου από χθες έγιναν 13. Καλό παράδεισο στο Θεό Μαραντόνα!

One thought on “Αυτοχειρία Καρέρα, πισωγύρισμα μεγάλο

  • Εγκληματικό κοουτσάρισμα του Καρέρα !! Δεν βλέπει τον αρνητικό Ζάχκωφ που παίρνει κίτρινη κάρτα τον κρατάει στο παιχνίδι για να μείνει τελικά η ομάδα με δέκα παίκτες . Το κατενάτσιο που προσπαθεί να επιβάλει στην ομάδα δεν του βγαίνει , καλύτερα να φύγει ..

Comments are closed.