ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είναι τελικός

Τελικό χαρακτήρισε το παιχνίδι με τη Ζόρια ο Τζιανλούκα Κολονέλο που θα καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ εξαιτίας μιας ίωσης του Μάσιμο Καρέρα.

Στη συνέντευξη Τύπου ο άμεσος συνεργάτης του Ιταλού προπονητή είπε: «Ό,τι έγινε ανήκει στο παρελθόν. Προερχόμαστε από δύο σημαντικές ήττες, έχουμε αναλύσει τα αίτια παρότι είχαμε καλές ευκαιρίες για να τις αποφύγουμε. Πλέον επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με την Ζόρια. Είναι ένας τελικός για μας και συγκεντρωνόμαστε στο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τις χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ στα δύο προηγούμενα ματς, τόνισε: «Μέχρι τώρα έχουμε κάνει αρκετούς καλούς αγώνες, δουλεύουμε πολύ για να προετοιμαστούμε και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες, γιατί αυτοί δίνουν τα πάντα στο γήπεδο. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν καλές και κακές στιγμές, έχουμε διαδοχικά ματς. Είδαμε τη Σαχτάρ να κερδίζει τη Ρεάλ 2-3 και να χάνει χθες 0-6 από τη Γκλάντμπαχ. Το πρόβλημα όταν έχεις τόσα πολλά ματς δεν είναι μόνο σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, αλλά και πνευματικής. Γι’ αυτό πρέπει να έχεις πάντα υψηλό φρόνημα. Εμείς είχαμε σε όλα τα ματς ευκαιρίες για να πάρουμε αποτέλεσμα. Στα δύο προηγούμενα ματς είχαμε επτά καθαρές ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε και δεν πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα είμαστε όμως έτοιμοι την Πέμπτη».