ΣΚΕΨΕΙΣ

Δεν πάει άλλο

Ξεφτίλα εν έτη 2020 να σε διαλύει ο Ουάρντα, να σου βάζει γκολ και να σε κοροϊδεύει παίρνοντας αποβολές!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΔΙΑΣ

Κύριοι αυτό δεν είναι ΑΕΚ.

Θα καταντήσετε την ΑΕΚ… αεκάκι.

Με έναν προπονητή χαμένο και στο κόσμο του και παίκτες που δεν κάνουν ούτε για ομάδες τοπικού.

Ομάδα χωρίς άμυνα, με τσίρκο στα στημένα, τρώει σερί γκολ σαν φιστίκια!

Κανένα σχέδιο, καμία οργάνωση, καμία σταθερή γραμμή, πίσω ότι να ‘ναι, παίκτες κάθε εβδομάδα να αλλάζουν στην άμυνα και κάθε εβδομάδα τα ίδια και τα ίδια λάθη!

Ομάδα με επιθετικό μόνο τον Καρίμ, αφού ο Ολιβέιρα δεν έχει καταλάβει στα 30 του ότι μέσα στην μικρή περιοχή δεν κάνεις κοντρόλ ρε μεγάλε, κάνεις σουτ ή πλασέ για να μην σε προλάβουν οι αμυντικοί!  Έλεος μας έκαψε σε 2 φάσεις!

Οι κύριοι Παουλίνιο και Σάκχοφ πήραν αποβολή, λες και την ήθελαν. Ο ένας πιάστηκε κοροΐδο από τον Ουάρντα και ο άλλος για γέλια τραβάει από λαιμό και πάει καροτσάκι τον παίκτη του Βόλου έχοντας κίτρινη κάρτα!

Η εμφάνιση του Τσιντώτα δεν πείθει. Από κλειστή γωνία τρώει γκολ, έχοντας ο ίδιος κλείσει τη γωνία του! Κρίμα… Ξεκίνησε καλά, αλλά του λείπουν πολλά να σταθεί!

Ο Καρέρα δεν πείθει ούτε και τον πιο θερμό υποστηρικτή του. Ακόμα δοκιμές κάνει στην άμυνα και στο κέντρο. Πάει Δεκέμβριος. Πέταξε το πουλί ας πάει στην Ιταλία για ψάρεμα!

Καρέρα, Λιβάγια, Ολιβέιρα, Παουλίνιο, Ινσούα, ας κάνουν την αρχή της εξόδου και ας φτιαχτεί μια ομάδα με σχέδιο σταθερότητα και όραμα για τη νέα σεζόν.

Το να δίνουμε παράταση σε ασθενή με βαριά αρρώστια δίνοντας του ασπιρίνες δεν λύνουμε το πρόβλημα.

Η ΑΕΚ είναι βαριά άρρωστη και θέλει επειγόντως αλλαγές!

Ακούω για Βλάνταν Ιβιτς. Μια χαρά μου φαίνεται, σοβαρός μαθητής Σάντος και λάτρης του 4-3-3.

Ας έρθει και ο Βράνιες, να στηριχθεί μια άμυνα που είχε πάρει το Πρωτάθλημα και αν μη τι άλλο πόσο χειρότερη θα ‘ναι από τη τωρινή;

Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Μπακάκης, Μιτάι, Λόπες και Νεντελτσεάρου. Αυτοί μπορούν με τη σωστή δουλειά να κάνουν καλή γραμμή άμυνας!

Μία δύσκολη βραδιά για εμάς, αφού η ομάδα έχει αρρώστια που δεν γιατρεύεται με τίποτα.

Η διοίκηση οφείλει να αλλάξει τα πράγματα και να αφουγκραστεί τις διαμαρτυρίες του κόσμου!