ΣΚΕΨΕΙΣ

Ζητείται ελπίς σε καράβι που βυθίζεται, άμεση αλλαγή προπονητή

Οταν νικάς τη Λάρισα στο 70’, χάνεις από κάποια Ζόρια με διασυρμό χάνεις από την Μπράγκα σαν σε προπόνηση και διασύρεσαι σε ένα ημίχρονο από τον ΠΑΟ δεν υπάρχει άλλη περίοδος χάριτος.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΔΙΑΣ

Αλλαγή προπονητή και αναζήτηση ελπίδας.

Η κλεψύδρα του χρόνου για Καρέρα και του τιμ του τελείωσε. Δεν έχει νόημα να περιμένουμε άλλο από έναν προπονητή που δεν έχει ιδέες, έχασε τον μπούσουλα αλλά κυρίως σε σειρά πολλών αγώνων σημαντικών σε ντέρμπι και στην Ευρώπη χάνει με κάτω τα χέρια!

Στο ματς με τον ΠΑΟ δεν υπήρχε ομάδα. Άμυνα αργή σαν χελώνα, άκρα αδύναμα, κέντρο χωρίς δύναμη και πάθος.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχει ένας κανόνας. Για να πάρεις το πρωτάθλημα θες καλή άμυνα και σκληρό κέντρο. Η ΑΕΚ έχει τη χειρότερη άμυνα τα τελευταία χρόνια, με κάθε φάση και γκολ με ένα παθητικό στα τελευταία ματς 9 γκολ σε 3 ματς, τι να πεις άλλο; Και οι αριθμοί μιλάνε πλέον.

Στο κέντρο δεν υπήρχε δύναμη. Κρίστισιτς και Σάκχοφ δεν είχαν πάθος – μονομαχίες και ο Μάνταλος χωρίς καμία συμμετοχή δεν υπάρχει άλλη συνέχεια για το ματς. Και λίγα ήταν αυτά τα 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Ένας Ινσούα παίζει αριστερά. Έδινε ασίστ σε παίκτες του ΠΑΟ και η ΑΕΚ έδωσε τον Χουλτ για να πάρει τον Ινσούα. Αστεία πράγματα.

Για λύπηση και η επίθεση της ΑΕΚ με Λιβάγια να περπατάει, Τάνκοβιτς χωρίς έμπνευση και Ανσαριφάρντ σαν την καλάμια στο κάμπο.

Η ομάδα δεν τρέχει, δεν έχει ανάσες ούτε τρεξίματα, κάνει μπαμ. Αξιοσημείωτο ότι Κρίστισιτς και Σάκχοφ δεν έπαιξαν στην Ευρώπη αλλά δεν είχαν δυνάμεις. Το ίδιο και στα στόπερ με Σβάρνα στην ταχύτητα να είναι πολύ πίσω από Βιγιαφάνιες.

Η ΑΕΚ σέρνεται σαν φυσική κατάσταση. Δεν έχει ταχύτητα, έκρηξη, ούτε αντοχές σε κανένα ημίχρονο.

Χρειάζεται παρέμβαση και αλλαγή προπονητή άρα και στυλ προπόνησης.

Σε αυτό το επίπεδο η φυσική κατάσταση και η τακτική προετοιμασία είναι το Α και το Ω.

Ο ΠΑΟ έτρεξε, πίεσε στην μετάβαση, έβγαλε αστραπιαίες αντεπιθέσεις και ευτυχώς οι αλλαγές Μπόλονι του βάλαν φρένο και η ΑΕΚ έβαλε το γκολ της τιμής.

Αγωνιστικά η ΑΕΚ είναι καράβι που βυθίζεται. Εικόνα διάλυσης. Δυστυχώς καθόμαστε στο σπίτι λόγω καραντίνας και γινόμαστε χειρότερα από αυτά που βλέπουμε!

Γρήγορα αλλαγή και άμεση διόρθωση για να σώσουμε τη χρονιά.

ΥΓ: Με βάση αυτά που έχουμε δει ο Μιλόγεβιτς λόγω γνώσης του ελληνικού πρωταθλήματος είναι μια λύση άμεση!