ΜΠΑΣΚΕΤ

Αφετηρία το «παλάτι» της Βασίλισσας στα Ανω Λιόσια

Τους δικούς του στόχους ενόψει του νέου έτους έθεσε ο Μάκης Αγγελόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ μίλησε για το κλειστό που δημιουργείται στα Ανω Λιόσια για να υποδεχθεί τη Βασίλισσα, την κατάσταση που επικρατεί στον αθλητισμό λόγω του κορωνοϊού, ενώ έστειλε και τις δικές του ευχές για το 2021.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Ωρα των Σπορ»:

«Όλη η ανθρωπότητα περνά δύσκολες ώρες. Βρισκόμαστε όμως στην αρχή του τέλους της πανδημίας, όπως λένε και οι ειδικοί, μετά και την εκκίνηση του εμβολιασμού και στην πατρίδα μας και αυτό μας γεμίζει όλους, με αισιοδοξία. Φτάνει η ώρα για να αναπνεύσει και ο αθλητισμός. Να ανοίξουν το επόμενο διάστημα και τα γήπεδα για τα ερασιτεχνικά σωματεία, αλλά και για τις υποδομές, διότι η παραγωγική διαδικασία, παραμένει διαχρονικά η ελπίδα για το «αύριο» του μπάσκετ και να ανοίξουν βεβαίως και τα γήπεδα για τους φιλάθλους, γεγονός, που θα συνιστά τη μεγαλύτερη απόδειξη, ότι επιστρέφουμε στην πολυπόθητη κανονικότητα».

Για το γήπεδο: «Σε ό,τι αφορά στην ΑΕΚ, είναι γεγονός, ότι βρισκόμαστε σε μία κομβική περίοδο. Έχουν ξεκινήσει προ πολλού οι εργασίες στο νέο γήπεδό μας. Μία δυσεπίλυτη άσκηση, σε ένα δυσμενές  περιβάλλον, αλλά όπως ξέρετε, μάς αρέσουν οι προκλήσεις. Θα επιμείνουμε, κόντρα σε όλα, να επενδύουμε στην ομάδα και στο ελληνικό μπάσκετ, το οποίο εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από παθογένειες του παρελθόντος, αλλά βρίσκεται σαφώς σε καλύτερο σημείο, σε σχέση με πριν από ένα-δύο χρόνια. Όπως ξαναείπα, το «21», ως αριθμός, μάς ιντριγκάρει, ως «Ενωσίτες», για ευνόητους λόγους. Η νέα χρονιά λοιπόν -και αν δεν μας βρουν άλλα δεινά ως κοινωνία- θα είναι η δική μας, αρχή για τα πολλά σημαντικά, που θα έρθουν, με αφετηρία το νέο μας, ορμητήριο, το «Παλάτι» της «Βασίλισσας», στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, στα Άνω Λιόσια».

Οι ευχές του σε όλο τον κόσμο: «Καλή Χρονιά σε όλους τους φίλους της ΑΕΚ, στους αθλητές και στα στελέχη όλων των τμημάτων του συλλόγου μας, καθώς και στις οικογένειές τους, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι υγεία, υπομονή και αλληλεγγύη, για να ξεπεράσουμε τα δύσκολα».