ΣΚΕΨΕΙΣ

Για το γόητρο παίζουμε! Υπομονή ζυγώνει η ώρα της αλλαγής εποχής με το γήπεδο!

Οταν κερδίζεις 1-0 τον Παναιτωλικό με 2-3 φάσεις τι να σχολιάσεις; Θα σαι γραφικός χωρίς ουσία!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΔΙΑΣ

Κρατάμε μόνο τη διάθεση του Γαλανόπουλου, τα τρεξίματα Μπακάκη και την πολύ καλή εμφάνιση του Μιτάι που δείχνει ένα πολύ ωραίο αριστερό μπακ με στρωμένο παιχνίδι, ώριμο και πολύ ουσιώδες. Στα 17 του παίζει σαν 30άρης. Μπράβο του. Και ο Μαχαίρας μπήκε κι έδειξε φρέσκος, ταχύς και είχε ένα στημένο πολύ καλό. Αυτά και τίποτα άλλο για τη σουπίτσα στο ΟΑΚΑ.

Τώρα σε μια κουβεντούλα για τη δεύτερη θέση με φίλους δυστυχώς, πολλοί αγνοούν ότι φέτος δεν υπάρχει κίνητρο Champions League. Ανέκδοτο πλέον η προνομιούχος θέση, αφού μόνο ο πρώτος παίζει προκριματικά Champions League και οι άλλοι στο Europa League. Αυτόματα είτε δεύτερος βγεις είτε τρίτος δεν παίζεις ούτε καν Europa και ουσιαστικά πας σε ένα οργανωμένο Intertoto.

Μεγάλη αποτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο που δίκαια παίρνει ότι του αξίζει, αφού εδώ και χρόνια απαξιώνει τα κύπελλα Ευρώπης και παίρνει σφαλιάρες απανωτές στους ομίλους, αλλά και σε αποκλεισμούς από τον Αύγουστο!

Η ΑΕΚ απέτυχε να κάνει μια καλή χρονιά φέτος με τα χιλιοειπωμένα θέματα της και για τρίτη χρονιά σερί, αφού και στους ομίλους του Champions League πήρε ένα μηδενικό και πέρυσι αποκλείστηκε και φέτος μάζεψε μπαλάκια! Αξιοκρατικά δίκαια πάει στη Β’ Εθνική του Europa!

Ενα άλλο θέμα σοβαρό που χρήζει παρατήρησης είναι το πανό της Original και τη διαμαρτυρία της σε έντονο ύφος στη διοίκηση της ΑΕΚ για την εικόνα της ομάδας!  Εάν ρωτήσεις όλους τους ΑΕΚτζήδες όλοι θα πουν τα ίδια για τα χάλια της ΑΕΚ και την συνεχόμενη κακή πορεία της μετά το πρωτάθλημα του 2018. Δεν θα διαφωνήσει κανείς!

Προσωπικά δεν διαφωνώ με την Original. Τον πιο οργανωμένο σύνδεσμο οαπδών της ΑΕΚ και αν μη τι άλλο τον πιο συναισθηματικό!

Οι οπαδοί δίκιο έχουν και πάντα με κρύο, με βροχές αυτοί πάνε στα γήπεδα, αυτοί βάζουν το χαρτζιλίκι τους, αυτοί αρρωσταίνουν από τα κρύα, αυτοί κλαίνε αυτοί όταν η ομάδα έπεσε στη Γ’ Εθνικη έβαλαν πλάτη για μια καλύτερη εποχή από τη στιγμή που ανέλαβε η διοίκηση Μελισσανίδη!

Η Original είναι η καρδιά της ΑΕΚ, ο παλμός, η ένταση η αληθινή ιστορία αγάπης!

Οταν έχεις τέτοια συναισθήματα αγνά και πολύ αληθινά ίσως ξεφεύγει λίγο σε υπερβολή η έκφραση σου. Όλα τα παιδιά της Original ξέρουμε ότι η πραγματική κριτική και αξιολόγηση της ΑΕΚ θα γίνει σε πολύ λίγο καιρό.

Οταν θα μπει η ομάδα στο νέο και υπερσύγχρονο γήπεδό της εκεί που η ίδια η διοίκηση είχε πει σε συνεντεύξεις της ότι η ΑΕΚ δεν έχει παρόν ούτε μέλλον εάν εξακολουθεί να είναι πρόσφυγας. Επανειλημμένα το λέει, δείχνοντας τη κατεύθυνση της ότι όταν κάνουμε γήπεδο και οχυρωθούμε αγωνιστικά σε ένα κάστρο σε μια έδρα φωτιά τότε θα αλλάξει και η ιστορία της ΑΕΚ.

Θα αλλάξουμε εποχή όχι μόνο στα λόγια αλλά και στις πράξεις!

Ολοι οι ΑΕΚτζήδες για μένα είναι Original. Εφτασε η ώρα να κάνουν λίγη υπομονή, να ασκούν κριτική αλλά με μέτρο και να δούμε σε λίγο καιρό που κι όμως 20 χρόνια πέρασαν από το τελευταίο παιχνίδι στη Φιλαδέλφεια όταν και επίσημα πλέον η ιστορία της ΑΕΚ θα αλλάξει με την ολοκλήρωση της κατασκευής της «Αγιά Σοφιάς».