ΣΚΕΨΕΙΣ

Φτιάξτε άλλη ομάδα

Μια λέξη χαρακτηρίζει την ΑΕΚ όπως είναι σήμερα, ερείπιο!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΔΙΑΣ

Εδώ και 1-2 μήνες τα ίδια λένε, τα ίδια υπόσχονται, αλλά τα ίδια βλέπουμε. Αγωνιστικά δεν υπάρχει σωτηρία φέτος! Τα λέμε τα ξαναλέμε αλλά δεν γίνεται τίποτα.

Οι παλιοί έλεγαν όταν έβλεπαν παίκτες αδύναμους την εξής έκφραση: “δεν κάνουν τα παιδιά”. Δυστυχώς έτσι είναι. Πολλοί παίκτες δεν μπορούν. Είναι σε ένα σημείο μηδέν. Δεν το έχουν ή απλώς τελείωσαν!

Ο Τσιντώτας κάηκε φέτος. Εχει καταντήσει σαν τον Ηλία Τζανετάκο από φάπα σε φάπα. Εξοδοι του Μεσολογγίου και σαν προσωπικότητα φαίνεται να τρέμει τη σκιά του!  Και από τον Φάνη τον Κοφινά στη δεκαετία του ‘80 χειρότερος είναι!

Στα στόπερ η γεροντάρα Τσιγκρινσκι τα έφτυσε. Εκεί θέλουμε άλλον με ισχυρή προσωπικότητα να κάνει τη διαφορά. Και ο Ρουμάνος μέτριος. Στα άκρα, εκεί είναι τραγική η κατάσταση. Αργά άκρα τα μπακ δεν έχουν δυνάμεις, πολύ ασταθή και ας μη λησμονούμε ότι έχουν δοκιμαστεί πολλές αλχημείες και το αποτέλεσμα το ίδιο! Άρα άλλα πρόσωπα στην άμυνα τουλάχιστον 2 φέτος.

Στα χαφ ο Κρίστισιτς έχει πιάσει ταβάνι. Δεν μπορεί, δεν έχει διάρκεια, θέλουμε άλλον χαφ σκληρό με προσωπικότητα να κόβει μόνο με το βλέμμα.

Ο Λιβάγια και ο Ολιβέιρα να δίνουν κάθε μήνα τα λεφτά που παίρνουν σε ανέργους και άστεγους για να μείνουν στην ΑΕΚ αλλιώς στο καλό.

Μεσοαμυντικά η ομάδα είναι τρύπια και εδώ υπάρχει ένας κίνδυνος. Το επόμενο διάστημα έχει πολύ δύσκολα παιχνίδια με Αρη και ΠΑΟΚ εκτός έδρας.

Δεν είναι απλά τα πράγματα να λέμε πάει η χρονιά γιατί ο πάτος του βαρελιού δεν έχει ακόμα τελειώσει.

Ο Χιμένεθ πρέπει να βρει σχήμα, να διορθώσει την άμυνα για να μην ξεφτιλιστεί! Θεωρώ ότι παρόλο τη λαίλαπα που έχει η ΑΕΚ πρέπει να βρει λύσεις και την επόμενη μέρα.

Μαχαίρας, Τάνκοβιτς, Γκαρσία, Γαλανόπουλος Μιτάι είναι οι πιο νέοι και ο Χιμένεθ οφείλει να βρει έναν κορμό να φτιάξει άλλη ομάδα!

Φέτος όμως να βελτιώσει την άμυνα και να δουλέψει με παιδιά που θεωρεί ότι έχουν τη φλόγα να μπουν στο νέο γήπεδο!

Είναι τρομερό να βλέπεις μια ομάδα να κάνει ένα από τα καλύτερα γήπεδα της Ευρώπης και μέσα σε δύο χρόνια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος αγωνιστικά να βρίσκεται στο -11 από τον Ιανουάριο!

Καλή Χρονιά να έχουμε με υγεία και ειρήνη!