ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανάψτε λαμπάδα στον Μπαρμπαλιά αν βγει το πρότζεκτ Λάτσι

Ποιος Ιλια Ιβιτς και τρίχες κατσαρές; Ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς ήταν ο πρώτος άνθρωπος που τσέκαρε τον Ζίγκα Λάτσι και έκανε τις συστάσεις του γι’ αυτόν. Ο Ιβιτς απλά τον άκουσε, τον εμπιστεύθηκε και έφερε τον 18χρονο στόπερ στην ΑΕΚ.

Ο Μπαρμπαλιάς ανήκει στο δυναμικό της Ενωσης και συγκεκριμένα στο τμήμα σκάουτινγκ από το 2017. Το βιογραφικό του λέει πολλά, αλλά τα πιο σημαντικά είναι τα εξής όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο εργάστηκε ως προπονητής, μεταξύ άλλων και στον Πανιώνιο το 2001. Επίσης, ασχολήθηκε με την ανίχνευση ποδοσφαιρικών ταλέντων. Εργάστηκε στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού επί εποχής Σωκράτη Κόκκαλη και σήμερα εργάζεται στην ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων έχει προτείνει πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές στην ΑΕΚ, ενώ παίζει τη γαλλική αγορά στα δάχτυλα, όπως και τη Λατινική Αμερική. Φυσικά δεν έχει χάσει Κόπα Αμέρικα. Κάποια από τα ονόματα που έχει προτείνει ο Μπαρμπαλιάς είναι αυτά των Αρτούρο Βιντάλ και Αλέξις Σάντσες στο παρελθόν, αλλά και του Εντομπελέ όταν ακόμα εκείνος αγωνιζόταν στην Αμιάν, ομάδα Β’ Γαλλίας και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τη Λιόν έναντι 2 εκατ. ευρώ. Αν googlάρετε τα ονόματα των τριών ποδοσφαιριστών θα καταλάβετε γιατί… μάτι μιλάμε!

Πλέον τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει πάνω στον Ζίγκα Λάτσι. Τον νεαρό κεντρικό αμυντικό του Δικεφάλου όπου πέρυσι επί Μάσιμο Καρέρα έκανε το ντεμπούτο του στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης κόντρα στον Πανιώνιο, ενώ για την ώρα έχει βγάλει ασπροπρόσωπους τους κιτρινόμαυρους στα ματς με Αρη στο «Κλ. Βικελίδης», Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και Απόλλωνα Σμύρνης για το Κύπελλο. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που δουλεύουν στην ΑΕΚ, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη και μάλιστα αριστεροπόδαρο που έχει ποδοσφαιρικό θράσος, θάρρος, είναι εξελίξιμος και μπορεί να φέρει εκατομμύρια στα ταμεία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αν προσεχτεί.

Ανάψτε λαμπάδα στον Μπαρμπαλιά αν βγει το πρότζεκτ Λάτσι, εμπιστευτείτε τον και σίγουρα θα φέρει και άλλα «λαβράκια» στην ΑΕΚ.