ΣΚΕΨΕΙΣ

Ανώμαλη προσγείωση

Τόσα χρόνια που βλέπουμε τέτοια παιχνίδια ξέρουμε ότι εάν δεν βάλεις ένα τουλάχιστον γκολ στο Α ημίχρονο το πράγμα δυσκολεύει και μάλιστα στο 0-1 γίνεται βουνό το έργο σου στο Β ημίχρονο.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΔΙΑΣ

Πρέπει να είμαστε δίκαιοι. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι πολλή καλή ομάδα, την έχω δει εδώ και καιρό, όλες τις μεγάλες ομάδες τις πάει στο μισό γκολ όπως με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό έχασε στα χασομέρια.

Τρέχει πολύ και χτυπά με προϋποθέσεις σε αντεπιθέσεις. Εκατσε σε εμάς το διπλό δυστυχώς.

Τακτικά δεν πήγε καλά την ομάδα ο Χιμένεθ. Επέλεξε ξανά το 4-3-3 λησμονώντας ότι τα 3 αμυντικά χαφ σε ματς όπως με ΠΑΟΚ με ΟΣΦΠ ακόμα και με ΠΑΟ είναι ταμάμ για αναχαίτηση και κόντρα επίθεση.

Ο ΠΑΣ κράτησε μπάλα στο Α ημίχρονο, εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη δημιουργίας από ΑΕΚ στον κεντρικό άξονα και έκανε το μεγάλο διπλό!

Ο Χιμένεθ έπρεπε να παίξει επιθετικά με δεκάρι μέσα τον Μάνταλο η τον Τάνκοβιτς και φορ Ανσαριφάρντ. Στα χαφ δεν χρειάζεται και Γαλανό και Σιμόες και Σιμάνσκι. Εφταναν δύο εκεί για να βγάλουμε επιθέσεις από τον κεντρικό άξονα, κάθετες, γιατί στο παιχνίδι η μονοτονία με Γκαρσία σε κάνει προβλέψιμο.

Στο Β ημίχρονο διόρθωσε τα λάθη. Ηταν καλύτερη η ΑΕΚ, αλλά τα δοκάρια δεν ήθελαν δυστυχώς και έτσι πήγαμε σε ένα ματς ροντέο και στα ροντέο ο επικίνδυνος και επιθετικός ΠΑΣ έχει πλεονέκτημα, αφού το άγχος και οι βιαστικές επιλογές από ΑΕΚ ήταν εμφανείς.

Στο κοουτσάρισμα ο Μανόλο δεν μελέτησε το ματς, σπατάλησε ένα ημίχρονο με ένα ανώφελο σχήμα αμυντικογενή, διόρθωσε το δεύτερο ημίχρονο αλλά η κλεψύδρα με τα δοκάρια έδειχνε Γιάννενα.

Δυστυχώς ένας μήνας μέλιτος της ΑΕΚ σε εμφανίσεις και αποτελέσματα τελείωσε!

Σίγουρα ανώμαλη προσγείωση, αφού σε βγάζει από τη δεύτερη θέση και βάζει και τον Παναθηναϊκό στο κόλπο για μια θέση στην Ευρώπη!

Ο Ινσούα έπρεπε να ακολουθήσει τον Παουλίνιο και να έχει διακοπή συμβολαίου! Δυστυχώς έκαψε την ΑΕΚ με τα συνεχή αντιαθλητικά του χτυπήματα!

Σαν ουσία δεν αλλάζει κάτι δραματικό στο κλαμπ.

Η ΑΕΚ βλέποντας ότι πάει για αποψίλωση παικτών και χτίσιμο νέας ομάδας, οφείλει να δώσει τα κλειδιά στον Χιμένεθ και να χτίσει από τώρα μια νέα ομάδα με καλούς και εξελίξιμους παίκτες μπαίνοντας στο νέο της γήπεδο.