ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βελτίωση και δίκαιη νίκη

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε με τους ποδοσφαιριστές του στην ανάπαυλα προκειμένου να διορθωθεί η κακή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Ολοι κατάλαβαν τι έπρεπε να κάνουν, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να φτάσει στη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός μίλησε στην κάμερα της Nova λέγοντας τα εξής:

«Ο αντίπαλος μας δημιούργησε πρόβλημα στο κέντρο. Το κλειδί στο πρώτο μέρος τακτικά για τον Ατρόμητο ήταν ο Γκάλο. Στο ημίχρονο μιλήσαμε και βελτιωθήκαμε αλλά πιστεύω πως η νίκη ήταν δίκαιη, με πονάει το γκολ που φάγαμε γιατί ο Ατρόμητος δεν είχε φάση.

Συζητούσαμε τις λύσεις που μπορούσαμε να δώσουμε στο πρόβλημα του κέντρου. Ο Ατρόμητος έπαιζε με 5 άτομα στην ουσία στον άξονα. Ο προπονητής του Ατρομήτου έστησε πολύ καλά την ομάδα του, ωστόσο τα παιδιά μέσα στο γήπεδο θα μπορούσαν να διορθώσουν το πρόβλημα».

Για τους Λάτσι – Σβάρνα και την μεσοεπιθετική γραμμή της ΑΕΚ: «Είχαμε περισσότερη κατοχή, αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη με μεγαλύτερο σκορ. Η αλήθεια είναι πως δουλεύουμε πολύ καλά, όλοι μας βοηθούν καθώς έχουμε ποιότητα μεσοεπιθετικά. Λάτσι και Σβάρνας ήταν αρκετά καλοί σήμερα και βοηθάει η ποιότητα της ΑΕΚ μπροστά».