ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιορίς και Μιχαηλίδης δύο ξεχωριστές προσωπικότητες για τον Χατζηεμμανουήλ

Ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, με τον νεαρό τερματοφύλακα να μιλάει για το πρότυπό του, τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη, τον παίκτη της ΑΕΚ που τον ζορίζει στις προπονήσεις και τον Μανόλο Χιμένεθ.

Μιλώντας στα κανάλια Novasports αναφέρθηκε στην αλλαγή που έχει φέρει στην ομάδα ο ερχομός του Μανόλο Χιμένεθ τονίζοντας πως αυτό οφείλεται στο ότι υπάρχει: “Διάθεση για προπόνηση, όρεξη για δουλειά, υπάρχει ανταγωνισμός στο κομμάτι των θέσεων και όλοι παλεύουμε για μια θέση. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε την ευκαιρία μας γιατί δείχνει πως έχει τη διάθεση να δοκιμάσει όλους για να καταλάβει τι θέλει από την ομάδα”.

Ο 21ος ετών γκολκίπερ της Ένωσης εύχεται να πάρει και αυτός την ευκαιρία του από τον Χιμένεθ, ενώ γυρίζοντας το χρόνο πίσω θυμάται τις πρώτες του στιγμές στην πρώτη ομάδα της Ένωσης:

“Στην αρχή δεν το πίστευα, ήταν σαν παραμύθι να κάνω προπόνηση μαζί μ’ αυτούς τους παίκτες. Η αμηχανία μου ήταν τεράστια”.

“Ο Λιβάγια είναι αυτός που στις προπονήσεις με δυσκολεύει πολύ” θα πει ο Χατζηεμμανουήλ για να προσθέσει αναφερόμενος στον προπονητή τερματοφυλάκων της ΑΕ, Χρυστόστομο Μιχαηλίδη: “Με τον κύριο Μιχαηλίδη είμαι μαζί από τις Ακαδημίες. Με πήρε από τα 12 και με έβαλε να κάνω προπονήσεις στην Κ17. Είναι για μένα ποδοσφαιρικός μου μπαμπάς, δάσκαλος. Έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση”.

Κλείνοντας ο Χατζηεμμανουήλ αποκάλυψε πως πρότυπό του είναι: “Ο Γιορίς της Τότεναμ, μου αρέσει πολύ, είναι αριστεροπόδαρος όπως κι εγώ και μου αρέσει γενικότερα η τοποθέτησή του κάτω από την εστία”.