ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα επικοινωνιακή σφαλιάρα με Νταντσένκο

Από τη μία επικοινωνιακή αποτυχία στην άλλη πηγαίνει η ΑΕΚ που λειτουργεί σε ερασιτεχνικά μονοπάτια. Μετά τους Παπασταθόπουλο, Λιβάγια, τώρα και ο Νταντσένκο γυρίζει την πλάτη του στους κιτρινόμαυρους.

Πως έχει το πράγμα: Η διοίκηση της Ενωσης είχε συμφωνήσει με τη Ρούμπιν Καζάν (τουλάχιστον αυτό έβγαινε από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ) για την απόκτηση του Ολεγκ Νταντσένκο με τη μορφή δανεισμού. Χθες όλοι ήξεραν ότι ο δεξιός μπακ με επιθετικές περισσότερο αρετές θα ερχόταν σήμερα στην Αθήνα. Τελικά ο Ουκρανός αμυντικός θα συνεχίσει να παίζει δανεικός στην Ούφα ως το τέλος της σεζόν.

Αυτό επιβεβαίωσε και ο γενικός διευθυντής της Ρούμπιν Καζάν (όπου και ανήκει ο παίκτης), Ρουστέμ Σαϊμάνοφ. «Ο Νταντσένκο δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Θα παραμείνει δανεικός στην Ούφα ως το τέλος της περιόδου», ανέφερε.

Τι σημαίνει αυτό; Πως η ΑΕΚ έχει μόλις 5-6 μέρες για να καλύψει το κενό στη θέση του δεξιού μπακ, όπου έχει απομείνει ο αναγεννημένος με τον Χιμένεθ, Μπακάκης μετά την περιθωριοποίηση των Παουλίνιο και Βασιλαντωνόπουλου για ανεξήγητους λόγους. Ειδικά για τον τελευταίο που έχει αδικηθεί πάρα πολύ.