ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πικραμένοι

Η ΑΕΚ σε ακόμα ένα παιχνίδι δεν έπεισε ούτε τον ποιον δύσπιστο φίλο της με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από τον Ολυμπιακό. Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του νιώθουν πικραμένοι, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Μανόλο Χιμένεθ χρειάζεται χρόνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς;

«Ειμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι. Πικραμένοι. Δεν μπορούμε να δεχθούμε αυτό το 3-0. Αν είχαμε σκοράρει στις ευκαιρίες μας με τον Σιμόες ή τον Μάνταλο, πιθανόν το αποτέλεσμα να ηταν διαφορετικό. Όταν δεν κάνεις γκολ και κόντρα σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, το ποδόσφαιρο σε τιμωρεί».

Με βάσει όσα έδειξε η ΑΕΚ δεν φάνηκε να παίζει το… τελευταίο της χαρτί στο πρωτάθλημα. Πώς το εξηγεί;

«Αυτό που ξέρω είναι ότι η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να παλεύουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είχαμε θετική ενέργεια πριν το ματς. Ο προπονητής προσπάθησε. Δεν μπορούμε όμως να φεύγουμε με τέτοιο σκορ απ’ αυτό το γήπεδο. πρέπει να βρούμε τη δυναμική για τη συνέχεια. Είναι μεγάλη η διαφορά, αλλά δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι. Όχι να κλαιγόμαστε, αλλά να προσπαθήσουμε».

Για την ψυχολογία της ομάδας και τη συνέχεια;

«Είναι πολύ δύσκολο. Εμείς είμαστε επαγγελματίες. Πρέπει να δείξουμε ότι υπάρχει διάθεση να γίνει αλλαγή. Δεν μπορεί να γίνει από τη μία στιγμή στην άλλη, αλλά πρέπει άμεσα να το παλέψουμε και να το καταφέρουμε».

Αν βλέπουμε τον καλό Τάνκοβιτς και τι περιμένει απ’ τον εαυτό του;

«Σίγουρα και μπορώ να δώσω περισσότερο. Μπορώ να βοηθήσω. Ισως θα με βοηθούσε να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Απ’ την πλευρά μου όποτε μου ζητηθεί, θα δίνω το 100% του εαυτού μου. Σίγουρα μπορώ περισσότερο».

Για το ποιες αλλαγές φέρνει ή θέλει να φέρει ο νέος προπονητής;

«Είναι σχετικά νωρίς ακόμη. Είναι μία εβδομάδα εδώ ο νέος προπονητής. Θέλει χρόνο. Δουλεύουμε περισσότερο στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Θα πάει καλά πιστεύω, αλλά θέλει χρόνο».