ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

«Σαχ Ματ» ο Πιλάλης που βγήκε σιδερένιος απ’ το νοσοκομείο

Παλικάρι βγήκε ο Χρήστος Πιλάλης από τη νοσηλεία του στη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) του Κρατικού της Νίκαιας, ο οποίος στις 22 Ιανουαρίου επέστρεψε σπίτι του.

Θυμίζουμε πως την 1η Ιανουαρίου ο αναπληρωτής διοικητής του “Θριάσιου” νοσοκομείου εμφάνισε σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και η κατάστασή του επιδεινώθηκε γρήγορα. Υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων, από τις οποίες δεν έχει εξακριβωθεί τι είναι αυτό που προκάλεσε τη λοίμωξη.

Την κατάσταση έκανε πιο περίπλοκη το γεγονός ότι είχε εμβολιαστεί κατά της CoViD-19 στις 28 Δεκεμβρίου και λίγο αργότερα διασωληνώθηκε. Το γεγονός αυτό είχε προκαλέσει σχόλια σχετικά με το κατά πόσο η νόσηση σχετίζεται με τον εμβολιασμό, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε από ιατρικές πηγές, ενώ σύμφωνα από το υπουργείο Υγείας, ο 54χρονος αναπληρωτής διοικητής είναι αρνητικός στον νέο κορωνοϊό. Μάλιστα πριν από τον εμβολιασμό, είχε εξεταστεί για τυχόν ιστορικό αλλεργιών.

Πλέον ο πρώην έφορος του σκακιστικού τμήματος της ΑΕΚ, Χρήστος Πιλάλης βγήκε σιδερένιος από αυτήν την περιπέτεια που κράτησε 21(!) μέρες και πλέον είναι σπίτι μαζί με την οικογένειά του.

Από την πρώτη στιγμή το AEK24HOURS ζούσε τη δική του αγωνία με τον κ. Πιλάλη και πλέον του ευχόμαστε με τη σειρά μας περαστικά…