ΣΚΕΨΕΙΣ

Τα δύο άλογα καθάρισαν

Ας αρχίσουμε χρονολογικά. Βλέποντας στο μπάσκετ τον αντίπαλο της ΑΕΚ μου θύμισε μια ομάδα προσκόπων με συγγενείς και φίλους στην εξέδρα να έτρωγαν πατατάκια και να γελάνε μη ξέροντας σίγουρα το σκορ, απλώς κάνοντας χαβαλέ!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΔΙΑΣ

Δεν χρειάζεται και πολύς κόπος για τη νίκη. Ενας Λάνγκφορντ φτάνει να βάλει τρίτη και τετάρτη στη μηχανή του και το ματς τελείωσε χωρίς κάτι εφιάλτες με διαφορές σκορ και αλχημείες.

Αυτό έλειπε αυτή η ΑΕΚ να κινδυνεύει να αποκλειστεί από ομάδες κατώτερου επιπέδου!

Να δει την επόμενη μέρα στο μπάσκετ η ΑΕΚ, παίρνοντας έναν γκάρντ γρήγορο και φρέσκο, να αλλάξει την ταχύτητα της ομάδας και να δώσει κι άλλες λύσεις για να μη γίνουμε προβλέψιμοι με Λάνγκφορντ και Λοτζέσκι!

Η συνέχεια στο μπάσκετ έχει στόχο το κύπελλο του BCL, το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδος.

Μετά ήρθε το ποδόσφαιρο. Πιο δύσκολο ματς σε σχέση με το μπάσκετ, αφού ας μη λησμονούμε ότι η ΑΕΚ είχε πολλά θέματα αγωνιστικά και θέλει χρόνο και τέτοια παιχνίδια για να βγει από το αγωνιστικό της αδιέξοδο πριν έρθει βέβαια ο Ισπανός στρατιώτης και αλλάξει άρδην το κλίμα αλλά και την ομάδα αγωνιστικά.

Στα point του ματς με τον αξιόλογο φέτος Απόλλωνα Σμύρνης η εμφάνιση και σταθερή εικόνα του Λάτσι που είδαμε και τσαγανό, και τσαμπουκά να βγάζει και βρώμικο, αλλά σύμφωνα με τους κανονισμούς παιχνίδι στα αμυντικά του καθήκοντα! Πολύ καλό στόπερ, ταλέντο μεγάλο!

Πολύ καλός ο Σιμάνσκι με τρεξίματα, γκολ και φρεσκάδα, έβαλε γκολ και επέστρεψε μετά από καιρό!

Το μαύρο άλογο ο Γκαρσία μπήκε και άλλαξε σε επιθετικότητα το παιχνίδι με 2-3 ενέργειες καθάρισε το ματς μετά από ασίστ του Μάνταλου!

Ταχύτητα και δύναμη ο Μαχαίρας κέρδισε πολλά φάουλ ορεξάτος και απρόβλεπτος!

Το ντεμπούτο του Ραντόγια του φέρελπι δεξιού μπακ πολύ καλό! Εδειξε σωστός στα αμυντικά καθήκοντα του, αλλά και έξυπνος στα επιθετικά με κινήσεις χωρίς την μπάλα όπως over laping με το δεξί χαφ της ΑΕΚ, σωστές πάσες στο επιθετικό 1/3 κάθετες επικίνδυνες! Είναι γυμνασμένος, ταχύς και έχει μέλλον!

Άψογο κοουτσάρισμα από Χιμένεθ με 4-3-3 και 4-2-3-1, είχε κυνικότητα πάλι με μικρό σκορ 2-0, 1-0 μέχρι το 90, αλλά με καλό ποδόσφαιρο συμπαγές κέντρο και καλές επιθέσεις επικίνδυνες!

Η αλήθεια είναι ότι στο β ημίχρονο με Μαχαίρα, Γκαρσία, Λιβάγια, Μάνταλο έγινε πιο επιθετική η ομάδα, πάταγε περιοχή και ήταν θέμα χρόνου το γκολ που ήρθε στο 90’.

Την Κυριακή μόνο νίκη στο ματς με τον ΠΑΟΚ.