ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το 100% για την ΑΕΚ

Ετοιμος να πάρει και πάλι φανέλα βασικού για να βγάλει εις πέρας μια δύσκολη αποστολή όπως είναι αυτή της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ νιώθει ο Ζίγκα Λάτσι.

Ο νεαρός Σλοβένος στόπερ μίλησε στην κάμερα της Nova και είπε τα εξής:”Ηθελα να παίξω, περίμενα την ευκαιρία μου, πιστεύω πως έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, είμαι χαρούμενος”.

Αναμφίβολα το όνομα του Ζίγκα Λάτσι έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των φίλων της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα, με τον ίδιο να εισπράττει πολλά κολακευτικά σχόλια, χωρίς ωστόσο να χάνει τον προσανατολισμό του: “Νιωθω ομορφα να ακούω ωραία πραγματα, παραμένω συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο, δεν θέλω να εστιάζω στα social media, θα δινω το 100% σε κάθε ματς για να βοηθήσω την ομάδα μου”.

Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός από εκεί που αποτελούσε πέμπτη επιλογή στα στόπερ της ΑΕΚ με τις εμφανίσεις του έχει προσφέρει μία ακόμα λύση στα χέρια του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος δεν αποκλείεται να τον διατηρήσει στο αρχικό σχήμα της Ένωσης και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: “Πολύ σημαντικό ματς, θα είναι δύσκολος αγώνας, αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες στην επίθεση και μπορούν να κάνουν τη διαφορά”.