ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το project Κοσίδης που υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο

Ταπεινός και σκόρερ. Αυτές είναι δύο λέξεις που μπορεί κάποιος να πει για τον Μιχάλη Κοσίδη, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο 19χρονος σέντερ φορ της Κ19 άφησε την περυσινή χρονιά εξαιρετικές εντυπώσεις και φέτος δικαιώθηκε. Πρόκειται για ένα πολύ καλό project και πρέπει να προστατευτεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Μιχάλης Κοσίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 9 Φεβρουαρίου του 2002. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης. Από εκεί τον πήρε ο Ηρακλής, σε ηλικία 12 ετών, όπου και εντάχθηκε στις Ακαδημίες του. Βασικός σε όλα τα τμήματα, άφησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας και των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας το 2017 και εντάχθηκε στην ΑΕΚ. Εκτός από τον Δικέφαλο και άλλες ομάδες στη Super League τον είχαν ξεχωρίσει και ήθελαν να τον κάνουν δικό του.

Ο Κοσίδης στάθηκε άτυχος στις αρχές του 2019, καθώς έμεινε εκτός δράσης για 5 μήνες εξαιτίας ενός κατάγματος στον 5ο μετατάρσιο. Παρόλα αυτά ο πανύψηλος επιθετικός (1.91 μ.) δεν τα παράτησε και την περσινή σεζόν ανέβηκε από την Κ17 στην Κ19 της ΑΕΚ.

Με τη δεύτερη ομάδα της Ενωσης, την πρώτη του χρονιά ως βασικός, έκανε ένα σούπερ ξεκίνημα, καθώς πέτυχε 5 γκολ σε επτά γκολ στο πρωτάθλημα της Super League Κ19 (διακόπηκε λόγω κορωνοϊού) και είναι ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Με τις εμφανίσεις του ο Κοσίδης έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, με τη διοίκηση της ΑΕΚ να “τρέχει” να τον προστατεύει προσφέροντάς του επαγγελματικό συμβόλαιο.