Αλλαγή ημέρας στις εκλογές της ΕΠΟ: Μετατέθηκαν για τις 27/3

Αλλαγή ημέρας στις εκλογές της ΕΠΟ: Μετατέθηκαν για τις 27/3

Για τις 27/3 μετατέθηκαν οι εκλογές της ΕΠΟ. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν με δύο τρόπους. Ο πρώτος με τη φυσική παρουσία των εκλεκτόρων και ο δεύτερος με ηλεκτρονική ψηφοφορία μέσω του συστήματος ΖΕΥΣ, εφόσον δεν επιτραπούν οι μετακινήσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Μετά την ψήφιση του Νόμου 4778/21, κι ενόψει της εφαρμογής των διατάξεών του, ματαιώνεται η προγραμματισμένη για τις 19 Μαρτίου 2021 Τακτική Εκλογική Γενική Συνέλευση και θα διεξαχθεί στις 27 Μαρτίου 2021 και ώρα 10.00πμ, είτε με χρήση σύγχρονων μέσων Τεχνολογίας, Πληροφορίας και Επικοινωνίας (άρθρο 45, Ν.4778), είτε με φυσική παρουσία, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης. Με την ίδια απόφαση εξουσιοδοτήθηκε επίσης η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις ανάλογα με τα ισχύοντα εκείνη την εποχή μέτρα».

Από κει και πέρα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να στείλει επιστολή σε FIFA και UEFA με την οποία θα ζητά την παρέμβασή τους σχετικά με τον αθλητικό νομό που παραβιάζει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Αυτό θα γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Τέλος, ο κ. Τζέικ Κόλινς αναλαμβάνει καθήκοντα αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, στη θέση του κ. Άλαν Σνόντι, ο οποίος θα έχει την ευθύνη των Super League 2 και Football League, αντικαθιστώντας τον κ. Μιχάλη Κουκουλάκη. Ο κ. Κόλινς είναι εκπαιδευτής VAR της FIFA και έχει μακρά εμπειρία σε διεθνές επίπεδο στη βελτίωση της ατομικής απόδοσης των διαιτητών και των βοηθών διαιτητών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *