WEB TV

Αντίδραση (video)

Πετυχαίνοντας δύο εντυπωσιακά γκολ μέσα σε τρία αγωνιστικά λεπτά(!), σχεδόν… μοιραία ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς αναδείχθηκε Cosmote MVP της αναμέτρησης με τον Βόλο ΝΠΣ, μέσα από την ψηφοφορία του κόσμου στην επίσημη κοινότητα της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Viber Community.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της ομάδας μας στην νίκη με 4-2, στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και έπειτα από την παραλαβή του βραβείου του μίλησε στην κάμερα του AEK TV. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την έκβαση του αγώνα: «Ωραία νίκη… Πολύ σημαντική για το δεύτερο παιχνίδι που έχουμε να δώσουμε. Μας δίνει λίγο περισσότερη… Πώς να το πω; Λίγο περισσότερη άνεση για το δεύτερο παιχνίδι. Όμως, δεν έχει τελειώσει, είμαστε μακριά απ’ αυτό. Πρέπει να πάμε και να κερδίσουμε κι εκεί, αλλά είμαστε ένα βήμα πιο κοντά».

Για την αντίδραση της ΑΕΚ μετά το 0-1: «Είναι πολύ σημαντικό ότι είχαμε εκπληκτική αντίδραση. Πετύχαμε τέσσερα γκολ σε 11 λεπτά. Αυτή είναι εκπληκτική αντίδραση. Με αυτό τον τρόπο πρέπει να συνεχίσουμε. Κάποια παιχνίδια μπορείς να τα τελειώσεις γρήγορα, κάποια πρέπει να τα χτυπήσουμε μέχρι το 90ο λεπτό και σήμερα παλέψαμε μέχρι το 90ο λεπτό».

Για το αν ήταν αυτό το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα της ΑΕΚ: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Δε θα πω ότι ήταν το καλύτερό μου παιχνίδι, αλλά ήταν ένα καλό παιχνίδι. Δεν πετυχαίνεις δύο γκολ αν… είσαι χάλια. Είναι φυσιολογικό. Οπότε πιστεύω ότι έκανα ένα καλό παιχνίδι και πέτυχα δύο γκολ».

Για το αν τα γκολ του δίνουν αυτοπεποίθηση: «Μου αρέσει να δίνω βαθμούς, μου αρέσει να βάζω γκολ. Σε ποιον δεν αρέσει να βάζει γκολ; Αν δω μια ευκαιρία να βάλω γκολ, θα προσπαθήσω να βάλω γκολ. Αν δω την ευκαιρία να πασάρω σε έναν παίκτη που έχει καλύτερη θέση από εμένα, θα δώσω την πάσα. Δεν είμαι εγωιστής ως παίκτης».