Η νοοτροπία του Σιμάνσκι

Η νοοτροπία του Σιμάνσκι

Νικήτρια και χωρίς γκολ θέλει να βγαίνει η ΑΕΚ από το γήπεδο σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νταμιάν Σιμάνσκι.

Αναλυτικά όσα είπε…

Για την εικόνα του αγώνα: Δύσκολο ματς, δεν ξεκινήσαμε καλά, δεχτήκαμε δύο γκολ προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά ήμασταν άτυχοι δεν βγήκε όπως θέλαμε το σημερινό παιχνίδι.

Για τις στατικές φάσεις: Ήταν το πρώτο 20λεπτο που δεν μπήκαμε καλά, πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στις αμυντικές στατικές φάσεις για να έχουμε βελτίωση. Μετά το 20’ παίξαμε πολύ καλά αλλά δεν αρκεί, είναι οι βαθμοί που χάσαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό.

Για τα δύο γκολ που πέτυχε και την εικόνα του: Ήθελα να βάλω και το δεύτερο γκολ, αρχικά είχα δοκάρι, το πέτυχα στη συνέχεια, θέλω να βοηθάω την ομάδα, θέλω να είμαι σημαντικός.

Αν ένιωσε καλύτερα με την είσοδο του Κρίστισιτς: Με βοήθησε, ο Κρίστισιτς είναι πολύ καλός παίκτης και με βοήθησε πάρα πολύ και τον ευχαριστώ.

Αν προτιμά νίκες με 1-0 ή νίκες με 3-2; Η δική μου φιλοσοφία είναι να βγαίνει η ομάδα νικήτρια να μην δεχόμαστε γκολ, αυτή είναι η δική μου νοοτροπία.

Αν εκεί θα είναι το κλειδί στα πλέι οφ, να κρατά η ομάδα το μηδέν; Ναι είναι αλήθεια νομίζω είναι αυτό το σημαντικό να μην δεχόμαστε γκολ πρέπει να προετοιμαστούμε για να μην δεχόμαστε γκολ και από την μέση και μπροστά μπορούμε να βάλουμε ένα και δύο γκολ. Το κλειδί είναι να κρατάμε το μηδέν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *