ΣΚΕΨΕΙΣ

Παιχνίδι συμπερασμάτων για ρεζέρβες

Σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος για την Ευρώπη και το μοναδικό στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, όταν σε ένα ματς με 2-0 καθαρό πηγαίνουν στη Ριζούπολη οι ρεζέρβες πρέπει να δείξουν ότι έχουν τα καρύδια να παίξουν στην ΑΕΚ!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΔΙΑΣ

Δυστυχώς κάποιοι ποδοσφαιριστές πέταγαν χαρταετό απέτυχαν να κάνουν τη διαφορά και το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει την αλήθεια!

Ήττα για την ΑΕΚ από τον πολύ καλό Απόλλωνα, αλλά πρόκριση για τον δικέφαλο.

Τσιγκρίνσκι και Χνιντ δεν μπορούν ούτε με παλαίμαχους να σταθούν. Πολύ αργοί με τσαφ και αποστάσεις μεταξύ τους, εύκολα λάθη. Πιστεύω ότι ο Χνίντ είναι για την έξοδο! Ο Σβάρνας φαίνονταν μπροστά του σαν τον Μπαρέζι. Δεν συζητάμε για Λάτσι. Είναι ταλεντάρα.

Ο Ολιβέιρα κουράζει με τις ατομικιστικές του ανούσιες ενέργειες. Εάν πάει στην Αμερική με αυτά που ζητάει να κάνει τάμα στο Άγιο Όρος.

Με προβλημάτισε ο Αλμπάνης αν και ανακατεύει την αντίπαλη άμυνα κολλάει στο τελείωμα δείγμα ότι θέλει πολλή δουλειά.

Ο Τάνκοβιτς μου έδειξε ότι στον άξονα που θέλει νεύρο, δύναμη και κερδισμένες μονομαχίες υστερεί. Καλύτερα στο αριστερό άκρο ή δεύτερος επιθετικός εκεί τον έβαζαν στη Σουηδία.

Ο Ντατσένκο είναι ντελικάτος, τεχνίτης, παίκτης μυαλού σαν δεξί χαφ στο 4-4-2 στην ευθεία ή με ρόμβο χωράει, έχει καλά χτυπήματα, αλλά θέλει χρόνο ακόμα.

Ο καλύτερος παίκτης ο Ραντόνια που έδειξε το ταλέντο του σαν δεξί μπακ. Ετρεξε, κάλυψε τσαφ και είχε καλές τοποθετήσεις στην άμυνα!

Ο Χιμένεθ πάλι με το 4-3-3 κέρδισε στην ουσία αλλά όχι στο θέαμα.

Θα ήθελα να δω ένα 20λεπτο τον νεαρό Κοσίδη και όχι στο 90’ αλλαγή τον Καρίμ!

Τώρα το κύπελλο Ελλάδας έχει όλες τις πρώτες ομάδες φέτος της βαθμολογίας και δεν είναι εύκολα τα πράγματα.

Την Κυριακή ή ομάδα έχει ένα σημαντικό ματς με τον Αρη που με νίκη θα πάρουμε διαφορά από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και ίσως τον ΠΑΟ!

Λίγες μέρες υπομονή…