ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανικανότητα

Ετοιμος να πάρει… κεφάλια φαίνεται πως είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης με το τελευταίο περιστατικό που σημειώθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Live Sport, στην Ενωση έλαβαν ένα mail που έδειχνε πως ήταν από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, η οποία ζητούσε η δεύτερη δόση για τη μεταγραφή του Λιβάι Γκαρσία – ύψους 550.000 ευρώ! – να κατατεθεί σε έναν άλλο τραπεζικό λογαριασμό.

Οι υπάλληλοι της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, χωρίς να επικοινωνήσουν με τους Ισραηλινούς συναδέλφους τους για να επιβεβαιώσουν την αλλαγή του λογαριασμού, προχώρησαν στην καταβολή της δόσης.

Λίγες μέρες αργότερα όμως, η Μπεϊτάρ επικοινώνησε με την ΑΕΚ και ζήτησε τον λόγο για τον οποίο δεν έχει κατατεθεί την προκαθορισμένη ημερομηνία η δεύτερη δόση!

“Μα πως γίνεται αυτό; Τα έχουμε βάλει” είπαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ και τότε άρχισε το ψάξιμο. Με τις κατάλληλες επαφές, αποφεύχθηκε ένα τρελό κάζο, που θα είχε ως αποτέλεσμα να κάνουν φτερά 550.000 ευρώ.

Χρειάστηκε η παρέμβαση του εισαγγελέα για να μπλοκαριστεί ο ψεύτικος λογαριασμός στην Ουγγαρία και να επιστρέψουν, όπως φαίνεται, τα χρήματα στην ΑΕΚ για να γίνει εκ νέου η καταβολή στην ομάδα της Ιερουσαλήμ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θα αφήσει έτσι το θέμα και αναμένεται να πάρει τα μέτρα του διότι βλέπει πως υπάρχουν ερασιτεχνικοί χειρισμοί σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.