ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίδραση και σκορ ασφαλείας

Η ήττα από τον Αρη έφερε προβληματισμό στην ΑΕΚ, η οποία ρίχνεται στη μάχη του Κυπέλλου (17:00, CosmoteSports1) με αντίπαλο το Βόλο για τους “8” του θεσμού.

Στόχος της Ενωσης είναι να βγαλει αντίδραση και να πάρει ένα σκορ ασφαλείας ώστε να σταματήσει τις μουρμούρες. Το έργο των ποδοσφαιριστών του Μανόλο Χιμένεθ δεν είναι εύκολο, αφού οι Θεσσαλοί είναι μία καλή ομάδα που μπορεί να προκαλέσει «ζημιά» στον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η ΑΕΚ θα παραταχθεί με σχηματισμό 1-4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αθανασιάδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα παίξουν οι Νταντσένκο, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου και Μιτάι.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σιμάνσκι και Σιμόες, με τον Μάνταλο σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στην επίθεση θα βρεθούν οι Γκαρσία, Τάνκοβιτς και Ολιβέιρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Λόπες, Λάτσι, Χνιντ, Ραντόνια, Κρίστιτσιτς, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης και Χριστόπουλος. Εκτός είναι οι Μαχαίρας, Γαλανόπουλος, Μπακάκης, Σβάρνας, Σάκχοφ που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.