ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κανένα θέμα ΑΕΚ – Σάσα

Παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν την ΑΕΚ να έχει στη λίστα της τον Λούκα Σάσα για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει σύμφωνα με πληροφορίες του AEK24HOURS.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός χαφ μπορεί να αρέσει στους ανθρώπους της Ενωσης, αλλά άλλο αυτό και άλλο τον θέλουν στο ρόστερ τους οι κιτρινόμαυροι.

Τον Σάσα τον πρότεινε στον Αρη ένας πρώην παίκτης της ΑΕΚ και των κίτρινων της Θεσσαλονίκης, ο Βασίλης Ρόβας. Στη συζήτηση μπήκε και ο Ντίνος Διαμαντόπουλος, ο οποίος όπως ακούγεται στην πιάτσα των ατζέντηδων έρχεται να αναλάβει και επίσημα πόστο το καλοκαίρι στην ομάδα (ίσως του τεχνικού διευθυντή, ίσως κάτι άλλο).

Το συμβόλαιο του Σάσα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με τον μάνατζέρ του, Λέο Κορνατσίνι να έχει συμφωνήσει με την πλευρά του Αρη στη δεύτερη συζήτηση που έγινε τον Ιανουάριο, αλλά πάντα σε προφορικό επίπεδο. Και από τα λόγια μέχρι την πράξη απέχουμε πολύ.

Η πρώτη συζήτηση μεταξύ του Βραζιλιάνου χαφ, του ατζέντη του και της διοίκησης του Αρη έγινε πριν τα Χριστούγεννα. Τότε η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζητούσε 650.000 ευρώ για δύο χρόνια και ο Αρης έδινε 550.000 ευρώ. Στη δεύτερη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης ανέβηκε στα 600.000 ευρώ για δύο χρόνια (300.000 ευρώ το χρόνο συν κάποια μπόνους) με τις δύο πλευρές να συμφωνούν.

Σύντομα θα υπάρξει νέα συνάντηση, ίσως και η οριστική, για να ξεκαθαρίσει το θέμα. Πάντως ο Σάσα νιώθει χαρούμενος στον Αρη, είναι από τα πειραχτήρια της ομάδας και δύσκολα θα αποχωρήσει. Βέβαια, απίθανο δεν είναι τίποτα. Πάντως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, εκεί όπου η ΑΕΚ είναι υπερπλήρης. Το πρόβλημα της Ενωσης είναι στην άμυνα.

Comments are closed.