ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Νταντσένκο και Κοσίδη στη Ριζούπολη – Πολλά τα προβλήματα για Χιμένεθ

Φανέλα βασικού θα πάρει πιθανότατα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Νταντσένκο, ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Κοσίδης στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η προετοιμασία της Ενωσης ολοκληρώθηκε με τον Μανόλο Χιμένεθ να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Ο Ζίγκα Λάτσι, λόγω μιας ενόχλησης στον δεξιό τετρακέφαλο, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό και ο παίκτης έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Το ίδιο έκανε και ο Στράτος Σβάρνας, ο οποίος επίσης λόγω ενοχλήσεων υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, που έδειξε πρόβλημα στον τένοντα του δεξιού δικεφάλου.

Ατομικά συνέχισαν να γυμνάζονται και οι Πέτρος Μάνταλος, Μιχάλης Μπακάκης, ενώ ο Μάριο Μιτάι ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής: Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.