ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο χιονιάς ανέβαλε το ΑΕΛ – ΑΕΚ

Για τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου με ίδια ώρα έναρξης (17:15) ορίστηκε η αναμέτρηση της ΑΕΚ με αντίπαλο την ΑΕΛ στο “Αλκαζάρ”. Αυτό αποφάσισε ο διαιτητής του αγώνα, Ευστάθιος Γκορτσίλας μετά το χιονιά που έχει πλήξει την πόλη της Λάρισας με αποτέλεσμα το γήπεδο να είναι ντυμένο στα άσπρα.

Πως όμως φτάσαμε στην αναβολή; Αρχικά οι υπεύθυνοι του γηπέδου είχαν τονίσει πως δύσκολα μπορεί να καθαριστεί το γήπεδο και να γίνει ματς και τη Δευτέρα. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα η ΠΑΕ Λάρισα και ο Αλέξης Κούγιας μέσω ανακοίνωσής τους τόνιζαν πως εγγυούνται την τέλεση του αγώνα τη Δευτέρα.

Τόσο η ομάδα της ΑΕΚ όσο κι αυτή της Λάρισας πήγαν, ως όφειλαν, στο γήπεδο λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι. Οι παίκτες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έπαιξαν… χιονοπόλεμο. Την ίδια στιγμή ο διαιτητής Γκορτσίλας είχε επιθεωρήσει το γήπεδο και είχε αποφασίσει την οριστική αναβολή του. Η Super League δέχθηκε τις εγγυήσεις της Λάρισας για καθαρισμό του γηπέδου και «πατώντας» στις προβλέψεις που θέλουν τις καιρικές συνθήκες να βελτιώνονται τη Δευτέρα, εφαρμόζοντας τον ΚΑΠ όρισε το ματς να διεξαχθεί τη Δευτέρα (15/2) στις 17:15.

Βέβαια, λίγη ώρα αργότερα ο πρόεδρος της επιτροπής διοίκησης του ΕΑΚ Λάρισας, Γιάννης Κουρδής μίλησε στην κάμερα του Novasports για τις πιθανότητες διεξαγωγής του ΑΕΛ – ΑΕΚ τη Δευτέρα δείχνοντας ιδιαίτερα απαισιόδοξος για νέα αναβολή μετά την πρώτη σήμερα.

Πλέον μένει να δούμε πως θα είναι τη Δευτέρα ο καιρός στη Λάρισα και αν τελικά πραγματοποιηθεί το παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να κάνουν οι αποστολές των δύο ομάδων είναι να πάνε και πάλι στο “Αλκαζάρ”.