ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Δύσκολη έξοδος για τους πολίστες της ΑΕΚ

Στον Πειραιά αγωνίζεται αύριο (31/03, 20:30) η ΑΕΚ κόντρα στον τοπικό Εθνικό για την 8η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών. Η “Ένωση” μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον Υδραϊκό, θέλει να διεκδικήσει το τρίποντο στο “Παπαστράτειο” δίνοντας συνέχεια στην πολύ καλή της παρουσία στο Πρωτάθλημα.

Ο Κωνσταντίνος Δάνδολος είδε όλους τους αθλητές του να προπονούνται κανονικά, επιλέγοντας στην αποστολή του “Δικεφάλου” τους: Φλέγκα, Καζάζη, Σταμέλο, Κουτσιαλή, Vukcevic, Κουλιεράκη, Κουρλιάφτη, Γιαννουρή, Παυλιδάκη, Στελλάτο, Βέκκο, Μαυρωτά, Κατσινούλα, Ζώρζο, Παπάκο.

Ο Χρήστος Κουτσιαλής δήλωσε στο aek.gr για την αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό ΟΦΠΦ: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μετά από τόσο καιρό αγωνιστικής απραξίας μπαίνουμε σιγά-σιγά ξανά σε αγωνιστικό ρυθμό. Προερχόμαστε από ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στη δυνατή ομάδα του Υδραϊκού και θέλουμε να συνεχίσουμε τις εξίσου καλές εμφανίσεις. Παρ’ ότι δεν υπάρχει τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο θεωρώ ότι θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ ιστορική ομάδα η οποία πάντοτε στην έδρα της παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Φυσικά, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν θεωρώ ότι οποιοδήποτε προγνωστικό κρίνεται επισφαλές“.