ΣΚΕΨΕΙΣ

Μόνο από μηχανής Θεός μας σώζει

Ενα παιχνίδι ήθελε η ΑΕΚ, ένα τρίποντο με τον αδιάφορο Βόλο για να είναι με σοβαρό προβάδισμα στη μάχη της Ευρώπης για τα play off και το ‘χασε με κάτω τα χέρια.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΔΙΑΣ

Και τον πιο υπομονετικό φίλο της εξόργισε αυτό το συνονθύλευμα ομάδας που δεν έκανε ούτε μια τελική λες και έπαιζε με την Μπάγερν Μονάχου.

Η σεζόν τελείωσε, αλλά δεν τελείωσε το μαρτύριο για τον κόσμο της ΑΕΚ και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι υπόλογο στον κόσμο, ιδιαίτερα σε ενδεχομένως απώλεια της Ευρώπης.

Για το παιχνίδι καμία κριτική δεν έχει αξία όταν χάνεις σε 10 μέρες από το Βόλο δύο φορές, χωρίς ευκαιρία είσαι για τα μπάζα για τα καρναβάλια μηδενός εξαιρεμένου.

Και η Κ19 θα έκανε 1-2 τελικές.

Η συνέχεια έχει δύο δρόμους. Ο ένας η έξοδος στην Ευρώπη και το ξεκαθάρισμα το καλοκαίρι για περισσότερους από 10 παίκτες να φύγουν. Ο άλλος ο Γολγοθάς, η περίπτωση να φάει φάπες η ΑΕΚ στα play off από ομάδες που στην κανονική περίοδο πάλι δεν είχε καλά αποτελέσματα, άρα παίζει το σενάριο με βάση και την εικόνα.

Το προπονητικό team λέει τον Απρίλιο θα ‘μαστε έτοιμοι. Εγω ρωτάω πριν λίγο καιρό που είχαμε όλους τους παίκτες είμαστε καλύτεροι; Πήραν ντέρμπι; Επαιξαν καμία μπαλάρα;

Τα ίδια γράφαμε για κακή ομάδα, μέτριους ποδοσφαιριστές, μεταγραφικά λαχεία που κατάντησαν παρωδία.

Η Ευρώπη παίζεται λοιπόν και εάν πω ότι θα πάρουμε το κύπελλο και δεν μας ενδιαφέρει η θέση στα play off θα κοροϊδεύω τον εαυτό μου.

Η ΑΕΚ μου θυμίζει αρχαία τραγωδία που στο τέλος όλοι παρακαλάνε τον από μηχανής Θεό να σώσει την παράσταση και τους υποκριτές πάνω στη σκηνή.

Μονό ένας από μηχανής Θεός θα μας το σώσει!