ΣΚΕΨΕΙΣ

Ομάδα για κούπα

Εκεί που λες τώρα πως θα νικήσουμε, αφού δεν έχουμε ψηλούς, η ομάδα είναι κουρασμένη, έχει ξεμείνει από ρόστερ, με 8 παίκτες έβγαλε το ματς, έρχεται ο Μέικον και κάνει τα αδύνατα – δυνατά ξανά και τέζα όλοι!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΔΙΑΣ

Μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή, στη δεύτερη παράταση με ένα τρίποντο καμικάζι από τον Μέικον οδήγησε την ΑΕΚ στο μπάσκετ σε μια αφύσικη πορεία!

Σε 7 μέρες χωρίς σέντερ, χωρίς πλέι μέικερ, με αποβολές και παρατάσεις με 5 παίκτες εκτός ρόστερ, νίκησε 4 φορές τις δύο στις παρατάσεις!

Ομάδα μοντέλο, σκληρή σαν σίδηρο, αλλά και μαγική με μπάσκετ, πολίστες χορευτές, όπως οι Λάνγκοφρντ, Μέικον κάνουν μαγικά και οι δύο και κρατούν τη Βασίλισσα ψηλά!

Στο μεγάλο παιχνίδι – διαφήμιση του μπάσκετ, ο Ηρακλής είχε έναν παικταρά τον Χάγκινς με 32 πόντους πήγε να κερδίσει μόνος την ΑΕΚ, αλλά ο Ηρακλής σε μια λεπτομέρεια αυτοκτόνησε!

Εκεί μίλησε και ο Παπαθεοδώρου, αφού σχεδίασε μια φάση σε μόλις ένα δευτερόλεπτο στη τελευταία περίοδο και η ΑΕΚ με τον αειθαλή Ματσιούλις πήγε το ματς στην παράταση.

Οι Λάνγκφορντ, Χρυσικόπουλος, Μέικον κάνουν όργια εδώ και μια εβδομάδα με πολλά τρίποντα και κρίσιμα καλάθια όταν η μπάλα καίει είναι οι καλύτεροι παίκτες. Ηρωας ο γίγαντας Μαυροειδής. Παίζει σαν έφηβος μόνος κάτω από τα καλάθια.

Στο κοουτσάρισμα πάλι ο Παπαθεοδώρου παίρνει άριστα με το πλάνο του και τον σχεδιασμό της τελευταίας φάσης στην κανονική περίοδο σε ένα δεύτερο λεπτό ο Ματσιούλις πήγε το ματς στην παράταση!

Κλειδί του αγώνα η ατυχής καθοδήγηση του προπονητή του Ηρακλή να αφήσει τον παίκτη του σε μόλις ένα δευτερόλεπτο να βάλει τη βολή αντί να την πετάξει στο στεφάνι και να ροκανίσει τον χρόνο τελειώνοντας το παιχνίδι.

Η είδηση του ματς η τέταρτη σερί νίκη της ΑΕΚ σε μόλις μία εβδομάδα, η εφτάψυχη παρουσία της, χωρίς σημαντικά εργαλεία κάνει το μπάσκετ να φαίνεται άθλημα μη φυσικό αλλά και όμορφο!

Ταλέντο, προσωπικότητα και σωστή καθοδήγηση είναι τα συστατικά που κάνουν την ομάδα έτοιμη με τις επιστροφές να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στα ίσια με τον ΠΑΟ μετά από το 2002 και να πάει στην Ευρώπη όσο ψηλότερα μπορεί!