ΣΚΕΨΕΙΣ

Στενεύει ο κλοιός

Άλλη μια επανάληψη του έργου της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ με το ίδιο αποτέλεσμα, αλλά με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και ήττα αντί 5-1, 3-1.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΔΙΑΣ

Κάθε εβδομάδα εάν δεις τις αναλύσεις όλων των ρεπόρτερ λέμε τα ίδια και τα ίδια! Και η υπομονή εάν είχε γλώσσα θα έλεγε: “Με πρήξατε πια, αλλάξτε κανάλι”.

Αγωνιστικά ο Χιμένεθ άλλαξε την τακτική που του έδωσε το POINT πριν ενάμιση μήνα περίπου στο 2-2 με ΠΑΟΚ και πήγε σε ενα μπερδεμένο 4-2-3-1 με λάθος πρόσωπα σε λάθος θέσεις.

Δεν έβαλε αριστερό ακραίο χαφ, αλλά σέντερ φορ και εκεί κάπου χάθηκε η μπάλα στο σύστημα και στις προσαρμογές του! Αποκορύφωση ότι ο ΠΑΟΚ στις πτέρυγες έβγαινε με 2ν1 ή ακόμα και 3ν1 με την άμυνα να βρίσκεται σε μειονεκτικό αριθμητικό!

Η λογική λέει να έκανε ένα copy paste του 2-2 με ένα 4-3-3 με έμφαση στο κέντρο να αναχαιτίσει τον ΠΑΟΚ και να έβγαινε σε αντεπιθέσεις!

Δεν το έκανε, ρίσκαρε και έφυγε με ένα όχι βαρύ σκορ, αλλά με εικόνα ομάδας προετοιμασίας που ο προπονητής ψάχνεται σε συστήματα σε παίκτες και σε ρόλους!

Δείγμα έλλειψη σχεδίου σταθερότητας στο finishing μιας εφιαλτικής χρονιάς!

Αμυντικά σε κάθε στημένο εάν έβαζες στοίχημα για γκολ κατά της ΑΕΚ όλοι θα πηγαίναμε ταμείο, δείγμα της κωμικής δουλειάς και εικόνας της ομάδας!

Επιθετικά δεν έχει άξια εάν τρως 3 γκολ αντί για 5 να κάνεις αναφορά για τις τελικές φάσεις γιατί θα καταντήσεις γραφικός!

Ο κλοιός σφίγγει και με βάση την εικόνα, ΑΕΚ και ΠΑΟ θα παλέψουν για την τέταρτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη!

ΠΑΟΚ και ΑΡΗΣ δείχνουν σοβαροί και καλύτεροι σαν ομάδες!

Σήμερα ανεβάζω φωτογραφία από ρόστερ που έγραψε ιστορία όχι με το μεγάλο ταλέντο τους, αλλά με την ψυχή και τα καρύδια να φοράς τη φανέλα της ΑΕΚ.

Είχα τη μεγάλη χαρά να τις ζήσω όλες τις στιγμές δια ζώσης!

Θέλω να θυμίσω ότι οι εποχές αλλάζουν, αλλά η καρδιά όταν είναι ζωντανή κάνει θαύματα!

Αυτοί οι παίκτες μπορούσαν…

ΑΕΚ 1989: Φιέστα τίτλου