ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ωρα ντέρμπι για την ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ώρα ντέρμπι για την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ, που κοντράρεται αύριο (31/03, 19:30) με τον Παναθηναϊκό ΑΟ στο Κλειστό της Πολιτείας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Futsal Super League. Οι Πρωταθλητές Ελλάδος έχοντας εξασφαλίσει ήδη την 1η θέση στην κανονική διάρκεια θέλουν μόνο το “διπλό” κόντρα στο “τριφύλλι” και να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί τους.

Ο Γιάννης Ζιάβας επέλεξε στην αποστολή του αγώνα τους: Θεοφίλου, Χριστόπουλο, Μιχαλίτση, Αρτινό, Σκουτέλη, Δελαπόρτα, Ασημακόπουλο, Ταρνανίδη, Θανασάι, Μάνο, Ντάτη, Καρύδα, Γούση, Πάνου.

Ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Θεοφίλου, δήλωσε στο aek.gr: “Μετά τη νίκη με 1-7 επί του Ηνίοχου, κλειδώσαμε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια. Ωστόσο το ματς με τον Παναθηναϊκό, πέρα από το ότι είναι πάντα ένα παραδοσιακό ντέρμπι, θα είναι και μια καλή ευκαιρία για εμάς ενόψει πλέι οφ, να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε έναν από τους μεγάλους διεκδικητές του τίτλου. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να συνεχίσουμε με το απόλυτο των νικών και θέλω να πιστεύω πως αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τέλους και θα αναδειχθούμε και πάλι Πρωταθλητές“.