ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυγενάκη μπήκες στην black list της ΠΑΕ ΑΕΚ

Το δικαστικό πραξικόπημα για το οποίο κλήθηκε άρον άρον η ΠΑΕ ΑΕΚ για τις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας από μια καταγγελία ενός συλλόγου πολιτών φιλάθλων Καρδίτσας έχει κάνει έξαλλους τους ανθρώπους της Ενωσης και πάνω απ’ όλα τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ολοι στον οργανισμό της ΑΕΚ ρίχνουν την ευθύνη στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναλυτικά όσα δηλώνουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Στήνουν την ομάδα μας με δικαστικό πραξικόπημα και την καλούν στην Επιτροπή Δεοντολογίας ανασύροντας μια καταγγελία ενός ανύπαρκτου σωματείου, που όσο και να το ψάξαμε δεν το βρήκαμε. Θεωρούμε πως πρόκειται για πρωτοφανή μεθόδευση, με την υπόθεση αυτή που έχει εισηγητή της Επιτροπής τον Ανδρέα Αθανασίου και δεδομένα με τις ευλογίες του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Στο συγκεκριμένο τάιμινγκ, βεβαίως σχετίζεται με τις επικείμενες εκλογές στην ΕΠΟ και την γνωστή διαδικασία που έχει ξεκινήσει με τις ΕΠΣ»

«Μιλάμε για μια επιτροπή που χρειάστηκε έξι χρόνια για να διερευνήσει την υπόθεση των στημένων αγώνων που έτρεχε στην ελληνική Δικαιοσύνη από τον εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα και ξεκίνησε την διερεύνηση το 2014, για να την παραπέμψει στο δικαστικό το 2020.

Και τώρα σε χρόνο ρεκόρ τρέχει μια εντελώς αστεία υπόθεση για τις εκλογές στην ΕΠΣ Καρδίτσας, που έχουν χαρακτηρισθεί απολύτως νόμιμες από το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας… Και μια επιτροπή στα συρτάρια της οποίας έχουν μείνει δεκάδες υποθέσεις στις οποίες δεν έχει καν ξεκινήσει η διαδικασία διερεύνησης και αποφάσισε τώρα να ασχοληθεί με συνοπτικές διαδικασίες με την συγκεκριμένη υπόθεση εν όψει φυσικά των εκλογών στην ΕΠΟ και με μοναδικό στόχο την δημιουργία επικοινωνιακών εντυπώσεων και μόνο».

«Εννοείται πως δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία από την εμπλοκή μας στην υπόθεση στην υπόθεση, όμως από την άλλη πλευρά επικρατεί οργή για την συγκεκριμένη μεθόδευση. Παρακολουθούμε με προσοχή την υπόθεση και είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να βγούμε και να μιλήσουμε με στοιχεία και ονόματα για όσους την έχουν μεθοδεύσει, αλλά και όσους εκτελούν εντολές με βάση την υπόθεση. Η ΑΕΚ κυρίως χρεώνει την όλη υπόθεση, στον Λευτέρη Αυγενάκη».